Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele schuifdeuren 3 vlaks XL

SKU
Dubbele schuifdeuren 3 vlaks XL
De industriële slanke stalen profielen geven deze 3 vlaks XL stalen schuifdeuren een minimalistische en stijlvolle uitstraling. Het schuifdeursysteem is voorzien van een softclose functionaliteit waardoor deze schuifdeuren geruisloos naar elkaar toe sluiten. De slijtvaste poedercoating kan in iedere RAL kleur worden uitgevoerd. Deze stalen schuifdeuren worden volledig op maat en met de hand gemaakt in onze werkplaats. De levertijd is 4 weken. Professionele plaatsing op locatie behoort tot de mogelijkheden.
€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Schuifdeuren van staal

Stalen schuifdeuren zijn tijdloos en stijlvol en hebben bovenal een ruimtebesparend voordeel. De dunne maar tevens robuuste stalen profielen zorgen voor een industriële en strakke vormgeving die elk interieur verrijkt. StaalDesign produceert deze stalen schuifdeuren volledig op maat. Kies uit een van de standaard grepen of ontwerp uw eigen deurgreep. De kleur wordt middels een slijtvaste poedercoating aangebracht. Kies de RAL kleur die het beste past bij uw interieur.

Afmeting bepalen: inmeetservice

U kunt de stalen schuifdeuren zelf inmeten door op verschillende posities met een centimeterband de afmetingen aan ons door te geven. Voor een optimale pasvorm is het verstandig om op verschillende plekken te meten. Laat u het inmeten liever aan ons over? Kies dan optioneel voor onze inmeetservice. De kosten hiervoor zijn vanaf € 95,00.

Het proces stap voor stap: van idee tot eyecatcher in uw interieur

In een paar stappen bestelt u uw dubbele stalen schuifdeuren naar wens.

Stap 1 - Kies de afmeting, deurgreep, schuifsysteem en kleur naar wens;
Stap 2 - Rond uw bestelling af;
Stap 3 - U ontvangt van ons een werktekening ter goedkeuring;
Stap 4 - Productie wordt in gang gezet;
Stap 5 - Binnen 4 weken is uw schuifdeur gereed voor levering of plaatsing;

Klantenservice

Heeft u vragen over het bestellen van een schuifdeur? Wilt u een afspraak maken om een van onze schuifdeuren te bezichtigen in onze showroom? Neem contact op met onze klantenservice.