Stalen wanden

Vaste stalen wand: een oogstrelende room divider

Uitermate populair zijn de stalen glaswanden in kantoorpanden en woningen. Het strakke lijnenspel gecombineerd met het robuuste en stijlvolle karakter van gepoedercoat staal maken een stalen scheidingswand de trend van het moment. Onze stalen wanden worden volledig op maat gemaakt in onze werkplaats in Groningen. Kies de vlakverdeling die past bij uw interieur. De stalen wand wordt voorzien van een slijtvaste poedercoat verflaag die in elke gewenste kleur geleverd kan worden. Stel hieronder uw stalen wand samen of neem contact met ons op bij afwijkende wensen. De levertijd van een stalen roomdivider is ongeveer 6-8 weken. Kies optioneel voor professionele plaatsing door onze eigen vakmensen.

Stalen wand bestellen: hoe werkt het?KeuzemogelijkhedenWat is de levertijd?Professionele plaatsing

Stalen glas wand bestellen? Combineer met taatsdeur of zonder taatsdeur

Stalen wand bestellen: hoe werkt het?

Een stalen wand (ook wel: stalen room divider genoemd) wordt volledig op maat met de hand gemaakt. Op deze pagina treft u verschillende standaard opstellingen. Omdat geen enkele situatie gelijk is, is de kans groot dat u uw stalen wand niet terugvindt. In dat geval komen wij graag met u in contact om uw wensen door te spreken.

Stap 1: stalen wand samenstellen
Vlakverdeling stalen wand - kies een vlakverdeling naar wens. Een populaire vlakverdeling is de 4-vlaks of 3-vlaks verdeling. Daarnaast voert StaalDesign nog 8 andere standaard vlakverdelingen. Indien u toch een andere verdeling van de vlakken wenst dan is dat uiteraard mogelijk.

Kleur van de coating - stalen roomdividers (wanden) worden vaak in zwart gepoedercoat (RAL 9005 mat). Bij StaalDesign kunt u echter praktisch iedere gewenste kleur stalen wand bestellen. Naast zwarte stalen wanden produceren wij ook witte stalen wanden. Informeer naar de mogelijkheden.

Veiligheidsglas - alle stalen wanden worden voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Mocht het glas in een uitzonderlijke situatie breken dan zorgt de gelaagdheid van het veiligheidsglas ervoor dat het glas in kleine onscherpe deeltjes uit elkaar valt. Goed om te weten.

Kleur van het glas - De meeste stalen wanden worden door ons voorzien van helder veiligheidsglas. In bepaalde situaties kan het wenselijk zijn om bijvoorbeeld een hal, berging of badkamer zichtbaar af te sluiten. In dat geval kunt u kiezen voor veiligheidsglas in wit (melkglas) of grijs glas.

Stap 2: Werktekening
Nadat wij uw wensen in overleg met u in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een overzicht en een werktekening. Indien u akkoord met beide bent kan de productie van uw stalen wand in gang worden gezet.

Wat is de levertijd?

Levertijd - Na akkoord neemt de productietijd circa 6-8 weken in beslag. Dit is indicatief en zal in overleg met u afgestemd worden.

Stap 3: Professionele plaatsing
Indien u heeft gekozen voor professionele plaatsing van de stalen wand, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Een van onze VCA gecertificeerde monteurs zal dan de plaatsing uitvoeren.