Enkele stalen schuifdeur

Stalen enkele schuifdeur: stijlvol & ruimtebesparend

Een enkele stalen schuifdeur geeft de ruimte waarin deze wordt geplaatst een stijlvolle toevoeging. Door het gebruik van grote glaspanelen wordt er rust, ruimte en een grote hoeveelheid licht gecreëerd. Ook in een kantooromgevingen komt een stalen schuifdeur zeer goed tot zijn recht. Bijkomend voordeel van de schuifdeuren is dat deze ruimtebesparend zijn. Zo blijft er meer functionele ruimte over voor andere zaken die belangrijk zijn in uw huis of kantooromgeving.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten glas, vlakverdeling, handgrepen en afwerking van de stalen schuifdeuren. Wij fabriceren de stalen schuifdeur in onze eigen werkplaats in Groningen. Indien gewenst kunnen de stalen schuifdeuren door onze eigen vakmensen worden geplaatst.

Bekijk ook onze dubbele stalen schuifdeuren.

Gebruik stalen schuifdeur | Hoe werkt het? | Prijzen schuifdeur | Levertijd & montage

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Toepassingen enkele schuifdeuren

De meest gebruikte toepassing van een enkele schuifdeur is het scheiden van bepaalde ruimten in woningen of kantooromgevingen. De stalen schuifdeur zorgt niet alleen voor een demping van het omgevingsgeluid maar heeft tevens een warmtebesparende functie. De stalen schuifdeuren zijn zo goed als geruisloos te openen en te sluiten middels het ingebouwde soft-close systeem.

Schuifdeur bestellen: hoe werkt het?

Het bestellen van uw stalen schuifdeur is bijzonder gemakkelijk. Om te beginnen kiest u de vlakverdeling van uw nieuwe stalen schuifdeur. Op de productpagina kunt u verder alle eigenschappen van de stalen schuifdeur zelf samenstellen. Hier kiest u de poedercoat RAL kleur, afmeting, de vorm van de handgreep en optioneel voor professionele plaatsing. De prijs van uw stalen schuifdeur wordt vervolgens automatisch berekend.

Prijzen stalen schuifdeuren

Voor de schuifdeuren geldt een vanaf prijs van € 1645,- inclusief BTW. De totaalprijs van uw stalen schuifdeur is afhankelijk van de afmeting en het type veiligheidsglas dat u kiest. Standaard wordt de stalen schuifdeur voorzien van helder veiligheidsglas. Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen meerprijs de stalen schuifdeur uit te rusten met melkglas of grijs veiligheidsglas.

Levertijd & montage

Omwille van onze hoge kwaliteitseisen worden al onze schuifdeuren door onszelf geproduceerd in Groningen. Hierdoor hanteren wij een levertijd van circa 6-8 weken na akkoord op de werktekening. Deze levertijd is indicatief. Voor al onze actuele levertijden kunt u het beste even contact met ons opnemen. In overleg is veel mogelijk.