Scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren: dé trend van het moment

Vervang uw standaard binnendeuren door stijlvolle scharnierdeuren van staal. Een stalen scharnier deur wordt volledig op maat gemaakt en is daardoor geschikt voor tal van toepassingen in kantoorpanden of woningen. Kies hieronder uit een van de 10 verschillende standaard vlakverdelingen. Wenst u een stalen scharnierdeur met een andere indeling? Neem dan even contact met ons op. Kies de greep en kleur naar wens. StaalDesign scharnierdeuren worden met de hand gemaakt in onze werkplaats in Groningen. De greep, de vlakverdeling en de kleur is volledig naar wens te kiezen. Binnen 6-8 weken geleverd. Optioneel kunt u de stalen scharnierdeuren door ons laten plaatsen op locatie.

Hoe werkt het?Prijzen scharnierdeur | Kleuren scharnierdeurenLevering en plaatsing

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt het?

Het samenstellen van een stalen scharnierdeur begint met de vlakverdeling. Bovenaan op deze pagina kiest u uit een van de 10 verschillende vlakverdelingen. Indien uw vlakverdeling niet in het overzicht staat of u heeft afwijkende wensen dan denken wij graag met u mee. Op de productpagina kiest u vervolgens uit verschillende opties:

Afmeting stalen scharnierdeuren
Kiest u voor een enkele stalen scharnierdeur of voor dubbele scharnierdeuren? Om de symmetrie te bewaken adviseren wij bij een dubbele scharnierdeur om de twee enkele deuren met gelijke breedte te bestellen. Staat uw afmeting niet tussen de keuzemogelijkheden? Kies dan voor de optie “afwijkend formaat”.

Veiligheidsglas in de stalen scharnierdeur
Veiligheid is een belangrijk aspect, aangezien een scharnierdeur intensief gebruikt wordt. Om deze reden werken wij standaard met gelaagd veiligheidsglas. In het uitzonderlijke geval dat veiligheidsglas breekt zal dit glas in kleine onscherpe deeltjes uiteen vallen.

De meeste stalen scharnierdeuren worden voorzien van helder veiligheidsglas. Maar uiteraard kan er optioneel worden gekozen voor melkglas of grijs glas.

Greep van de scharnierdeur
Kies uit verschillende vormen grepen. Onze grepen variëren van modern tot klassieke grepen. Heeft u een andere vorm of afmeting in gedachten? De stalen scharnierdeuren worden volledig met de hand gemaakt. Hierdoor is ruimte voor afwijkende wensen.

Prijzen stalen scharnierdeuren

Een enkele stalen scharnierdeur is verkrijgbaar vanaf € 1895,00 incl. BTW. Een dubbele stalen scharnierdeur is al leverbaar vanaf: € 3790,00 incl. BTW. Deze bedragen zijn excl. plaatsing. De afmeting en de keuze voor het type glas bepalen uiteindelijk de totaalprijs van de stalen scharnierdeur. StaalDesign is graag transparant en werkt daarom met all-in prijzen. Zodoende zult u achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Kleur stalen scharnierdeuren

Een stalen scharnierdeur is in praktisch elke RAL kleur leverbaar. Meest bestelde kleur scharnierdeur is RAL 9005 mat. De eigenschap van deze matte zwarte afwerking is dat vette vingers minder goed zichtbaar zijn. In opkomst is de witte stalen scharnierdeur. Maar uiteraard kunt u ook zelf een RAL kleur naar wens aan ons doorgeven. Een StaalDesign scharnierdeur wordt standaard voorzien van een poedercoat verflaag. Middels poedercoaten (poederlakken) wordt een zeer slijtvaste en harde afwerking gerealiseerd.

Levering en plaatsing

Uw stalen scharnierdeuren kunnen worden afgehaald in Groningen, worden bezorgd, of door ons plaatsingsteam bij u gemonteerd op locatie. Op de productpagina kunt u de kosten voor een van deze opties direct berekenen. Goed om te weten: StaalDesign werkt met eigen monteurs.