Stalen taatsdeuren bestellen: hoe werkt het?

StaalDesign fabriceert, levert en monteert stalen binnendeuren volledig op maat.
Van tweezijdig te openen stalen taatsdeuren (pivotdeuren) tot ruimtebesparende stalen schuifdeuren en stalen scharnierdeuren.

Uw stalen binnendeur samenstellen in een paar stappen.

Het bestelproces is voor elk type stalen binnendeur gelijk. Hieronder lichten wij het bestelproces in een paar stappen toe.

Stap 1: Stel uw deur samen
Stap 2: Inmeten op locatie
Stap 3: Productie wordt opgestart
Stap 4: Levering en montage (optioneel) binnen 6-8 weken


Stap 1: Stel uw stalen deur samen

Op onze website configureert u in een paar stappen uw stalen deur.

Vlakverdeling - kies uit een van de standaard 10 vlakverdelingen. Met vlakverdeling moet u denken aan de verdeling van het glas in de stalen deur. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen uit verschillende standaard designs. Heeft u een afwijkend ontwerp in gedachten? Laat het ons weten en wij zullen in overleg met u een vlakverdeling op maat ontwerpen.

Kies het formaat - kies uit een van de vele standaard formaten. Indien u een afwijkende afmeting wenst, kies dan voor de optie: “Afwijkend formaat”.

Kies de greep - stalen deuren worden volledig op maat gefabriceerd. Zodoende kunt u ook de greep volledig naar wens samenstellen. De meest populaire grepen vindt u terug tussen de beschikbare opties. Maar wij kunnen uw stalen deur natuurlijk ook zonder greep leveren. Heeft u andere specifieke wensen ten aanzien van het formaat en de vorm van de greep? Laat het ons weten en wij passen het ontwerp hierop aan.

Kleur van de coating - momenteel zijn mat zwarte stalen deuren in RAL kleur 9005 (gitzwart) en RAL kleur 7021 (zwartgrijs) uitermate populair. Uiteraard kunt u daarnaast uit eindeloos veel RAL kleuren kiezen.

Veiligheidsglas - kies in deze stap het type veiligheidsglas naar wens. U heeft o.a. de keuze uit standaard helder veiligheidsglas, melkglas of grijs glas.

Levering & montage - kies voor de optie “Afhalen in Groningen, “Bezorgen zonder montage” of “Volledige professionele montage”.

Bestelling afronden
Nadat u alle opties heeft geselecteerd op de productpagina, kunt u uw bestelling afronden en plaatsen. U ontvangt van ons per e-mail de orderbevestiging.

Stap 2: Inmeten op locatie

Na het plaatsen van uw bestelling neemt StaalDesign binnen 1 werkdag contact met u op om uw bestelling door te nemen. In overleg met u wordt een afspraak ingepland voor het inmeten van uw stalen taatsdeur, schuifdeur of stalen wand. Aan de hand van de meetgegevens wordt vervolgens een werktekening opgemaakt en ter goedkeuring aan u voorgelegd.

Stap 3: Productie wordt opgestart

Na akkoord op de werktekening kan de productie worden opgestart. Gemiddeld genomen hebben wij 6-8 weken nodig voor de productie van uw bestelling. In de laatste stap van het productieproces wordt de gekozen RAL kleur aangebracht middels een zogeheten poedercoating lakmethode (lees meer over onze slijtvaste poedercoating).

Stap 4: Levering en montage

Nadat uw stalen taatsdeur, schuifdeur, scharnierdeur of stalen wand gepoedercoat is zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afleverings- of montage afspraak. Indien u ervoor heeft gekozen om uw deur(en) zelf te plaatsen kan de levering de volgende werkdag plaatsvinden. Wanneer u heeft gekozen voor de optie “Professionele plaatsing” zal afhankelijk van onze planning de montage doorgaans binnen een week kunnen plaatsvinden.

Vragen over stalen deuren?

Heeft u vragen over het productieproces van stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren, stalen scharnierdeuren of stalen wanden? Kijk op de pagina veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.