Stalen taatsdeur met vast paneel (zijlicht)


Combineer vaste stalen panelen met een taatsdeur

De stalen taatsdeur met vast paneel creëert extra ruimte en licht in uw woning of kantoor. Het ranke profiel en de robuustheid van staal geven een zeer chique uitstraling en maken de taatsdeur met vast paneel dé eyecatcher in zijn omgeving. Combineer een stalen taatsdeur met een vaste stalen wand (paneel) voor stijlvolle afscheiding van twee ruimtes. Volledig naar wens en op maat gemaakt. Kies hieronder uit een van de standaard opstellingen. Staat uw stalen wand met taatsdeur er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Productie vindt plaats in onze eigen werkplaats in Groningen. Montage op locatie door onze eigen vakmensen is mogelijk. De levertijd is circa 6-8 weken.

Bestelproces | VoordelenLevertijdPrijzenMontage

 
Stalen taatsdeur met vast paneel: hoe werkt het?

De stalen taatsdeur met vast paneel (wand) is in vele variaties leverbaar. Omdat iedere situatie uniek is, komt het vaak neer op maatwerk. Zodoende kunt u rekenen op een perfecte pasvorm en een afwerking die volledig aansluit bij uw wensen. Hoewel de meeste woningen een vaste plafondhoogte hebben, zal de breedte kunnen variëren. Op deze pagina treft u daarom een aantal standaard indelingen aan. Indien uw formaat, vlakverdeling of samenstelling er niet tussen staat, neem dan even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Stap 1: Samenstelling kiezen
Bij StaalDesign kunt u kiezen uit de vlakverdeling (aantal ramen per deur of wand), de kleur van de poedercoating, de greep en de afmeting van de zijpanelen. In overleg met u zullen wij een ontwerp op maat voorstellen.

Stap 2: U ontvangt van ons een offerte met een werktekening. Zodra deze akkoord is kan de productie in gang worden gezet. Doorgaans bedraagt de levertijd circa 6-8 weken.

Stap 3: Indien u voor professionele montage heeft gekozen, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een plaatsings afspraak.

 

stalen taatsdeuren met zijpaneel combineren

De voordelen

De stalen wand (paneel) met taatsdeur garandeert een stijlvolle afscheiding tussen twee ruimtes. De taatsdeur heeft als groot voordeel dat deze een tweezijdige draairichting heeft. Met een maximale hoek van 90 graden kunt u altijd de deur van beide zijden als het ware doorlopen. Een stalen taatsdeur is daarnaast zelf sluitbaar. De ingebouwde instelbare demping (soft-close) zorgt ervoor dat de taatsdeur automatisch en geruisloos weer sluit.

StaalDesign taatsdeuren en wanden zijn volledig in eigen kleur te bestellen. De kleur wordt aangebracht middels een zogeheten poedercoat verflaag. Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaarde ondergrond wordt aangebracht. Het poeder blijft dan tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt. Dit proces garandeert een zeer slijtvaste deklaag van de lak.

De staalwand met taatsdeur wordt standaard voorzien van veiligheidsglas. In het zeer uitzonderlijke geval dat het glas door wat voor reden dan ook mocht breken, zal het veiligheidsglas in kleine onscherpe deeltjes uit elkaar vallen, hetgeen een gerust gevoel geeft. De meeste stalen panelen en taatsdeuren worden door ons uitgevoerd in helder veiligheidsglas. Desgewenst kunt u optioneel kiezen voor melkglas of zelfs grijs glas.

Lees meer over de voordelen van taatsdeuren

 

stalen taatsdeuren met zijpaneel combineren

 

Levertijd

De levertijd is circa 6-8 weken na akkoord op de werktekening. Deze 6-8 weken zijn indicatief en afhankelijk van de drukte. Iedere bestelling wordt door ons op maat gefabriceerd in onze werkplaats in Groningen. Zodra uw bestelling gereed is zullen wij contact met u opnemen. Heeft u uw stalen paneel met taatsdeur met spoed nodig? Informeer in dat geval naar de mogelijkheden van een spoedtraject.

 

Prijzen

De prijzen van stalen taatsdeuren met vast paneel vindt u terug op onze website. Echter zijn deze prijzen op basis van standaard opstellingen. Omdat de mogelijkheden qua samenstelling en afmeting eindeloos zijn is de kans groot dat de samenstelling van uw stalen paneel met taatsdeur niet in het overzicht staat. In dat geval komen wij graag met u in contact om uw wensen door te spreken. Op basis van uw wensen ontvangt u van ons een offerte per e-mail.

 

Montage op locatie

Indien u de montage van uw stalen taatsdeur met vast paneel niet zelf wilt uitvoeren, schieten wij u graag te hulp. StaalDesign beschikt over eigen vakkundige en VCA gecertificeerde vakmensen. Op onze website kunt u direct berekenen (voor standaard opstellingen) wat de kosten van montage bedragen.