Enkele stalen taatsdeuren

Een enkele stalen taatsdeur is een ware verrijking voor de uitstraling van uw interieur. Vervang uw standaard opdek- of stompe binnendeuren door deze ware eyecatchers. Onze enkele stalen taatsdeuren worden volledig op maat en met de hand gemaakt. Uiteraard van 100% staal en voorzien van een zeer slijtvaste poedercoat verflaag. Bij StaalDesign stelt u uw enkele stalen taatsdeur helemaal naar wens samen. Kies zelf de kleur, de vlakverdeling, de greep en het soort glas. Binnen 6-8 weken gereed. De productie van StaalDesign taatsdeuren vindt plaats in onze eigen werkplaats in Nederland. Professionele montage? Wij beschikken over eigen VCA gecertificeerde monteurs. Stel uw enkele taatsdeur samen; start hieronder met het kiezen van een vlakverdeling naar wens. Bekijk ook onze dubbele taatsdeuren pagina.

Hoe werkt het? | Voordelen taatsdeurWat is de levertijd?Hoeveel kost een enkele stalen taatsdeur? | Is montage mogelijk?

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Enkele taatsdeur bestellen: hoe werkt het?

Het bestellen van een stalen taatsdeur is erg eenvoudig. Op deze pagina begint u met het kiezen van een vlakverdeling. In totaal zijn er 10 standaard vlakverdelingen te bestellen. Staat uw vlakverdeling van de enkele taatsdeur er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Onze ontwerpers kunnen in overleg met u een andere vlakverdeling aanbieden.

U komt nu op de productpagina van een enkele taatsdeur met de gekozen vlakverdeling. Hier heeft u de mogelijkheid tot het kiezen van verschillende opties. Kies een standaard formaat of geef een afwijkend formaat op. Hierna kiest u een greep naar wens. Vervolgens kunt u zelf de kleur van uw enkele taatsdeur bepalen. Er wordt veelal voor zwart maar ook wel voor wit gekozen. De mogelijkheden zijn eindeloos en hier kunt u dan ook praktisch iedere RAL kleur naar wens kiezen. Vervolgens kiest u het veiligheidsglas dat u in uw taatsdeur wenst. Bij deze stap kunt u kiezen voor o.a. helder glas, melkglas of grijs glas. In de laatste stap geeft u aan of u uw enkele stalen taatsdeur professioneel wilt laten monteren of dat u liever zelf uw taatsdeur monteert.

 

Voordelen enkele taatsdeur

Hoogwaardige afwerking van gepoedercoat staal

Een enkele stalen taatsdeur dankt zijn populariteit met name aan het minimalistische en strakke design. Het slanke lijnenspel van gepoedercoat staal en de voelbare kwaliteit van een robuuste enkele stalen taatsdeur is een aanwinst voor elk interieur. Daarnaast zorgt de stalen taatsdeur voor een ruim gevoel en een verbeterde lichtinval. De afwezigheid van een kozijn rondom een stalen taatsdeur maakt dat de stalen taatsdeur als het ware in de ruimte lijkt te zweven. Hierdoor zal een stalen taatsdeur geen afbreuk doen aan de zichtlijnen of de lichtinval van bijvoorbeeld uw hal naar de woonkamer.

Het taatsscharnier: onzichtbaar gebruikscomfort

Een ander groot voordeel van een taatsdeur is dat deze twee kanten opdraait. Hierdoor worden taatsdeuren ook wel klapdeuren genoemd. Het praktisch onzichtbare taatsscharnier dat in de taatsdeur is verwerkt zorgt ervoor dat de taatsdeur tevens tot 90 graden kan worden geopend en worden vastgezet. Erg praktisch in het dagelijks gebruik, omdat u als het ware altijd de deur ‘doorloopt’; ongeacht aan welke kant u zich van de taatsdeur bevindt. De soft-close functie laat de taatsdeur geruisloos en automatisch sluiten. De sluitsnelheid is volledig instelbaar.

Lees meer over de voordelen van een stalen taatsdeur

 

Wat is de levertijd?

Momenteel is de levertijd van een enkele stalen taatsdeur circa 6-8 weken na akkoord op de werktekening. Uiteraard is dit een indicatie en kan door drukte deze levertijd verder oplopen of in rustiger periodes juist korter uitvallen. Informeer daarom altijd even naar de actuele levertijd.

 

Hoeveel kost een enkele stalen taatsdeur?

De prijzen van een enkele taatsdeur variëren en zijn onder andere afhankelijk van de gekozen opties. Een standaard enkele taatsdeur voorzien van een zwarte poedercoating en voorzien van helder veiligheidsglas kost circa € 1645,00 incl. BTW (vanaf prijs excl. montage). Bereken zelf de prijs van uw enkele taatsdeur op de desbetreffende productpagina.

 

Is montage ook mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Kies in de laatste stap van het bestelproces voor de optie “professionele montage”. U kunt dan direct de kosten voor de montage van uw stalen taatsdeur berekenen. StaalDesign beschikt over een eigen plaatsingsteam.