Schuifdeuren

Stalen schuifdeur: een prachtig ruimtebesparend stijlelement

De stalen schuifdeur wordt veelal toegepast in woningen en kantoorpanden. Het strakke lijnenspel van staal in combinatie met de hoogwaardige afwerking maakt de stalen schuifdeur een ware eye-catcher voor ieder interieur. Daarnaast is een stalen schuifdeur ook nog eens ruimtebesparend. Prachtig en uitermate functioneel toepasbaar in ieder willekeurig interieur of kantooromgeving. Kies voor een enkele schuifdeur of voor dubbele schuifdeuren. Stel in een paar stappen uw stalen schuifdeur samen. Kies de vlakverdeling, de kleur, de greep en het type glas naar wens. StaalDesign fabriceert iedere schuifdeur volledig op maat in onze eigen werkplaats. Binnen 6-8 weken geleverd. Professionele plaatsing door onze eigen vakmensen is optioneel mogelijk.

Toepassingen schuifdeurenSchuifdeur bestellen: hoe werkt het?Prijzen stalen schuifdeurenLevertijd & montage

Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Toepassingen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren worden op vele manieren ingezet. Ideaal en uitermate stijlvol als ensuite deur (kamers en suite) in jaren dertig woningen of in nieuwbouw woningen om twee ruimtes op een chique wijze af te scheiden.

Stalen schuifdeur voor een trapgat

Een open trapgat kan diverse nadelen hebben zoals warmteverlies of wanneer u geluidsoverlast tussen twee verdiepingen wenst te verminderen.

Schuifdeur ideaal voor kleine ruimtes

Een stalen schuifdeur neemt minimale ruimte in waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing in kleinere ruimtes. In tegenstelling tot een taatsdeur of standaard binnendeur behoeft een stalen schuifdeur geen vrije draairuimte.

Schuifdeur bestellen: hoe werkt het?

Het bestellen van een stalen schuifdeur is eenvoudig. Allereerst kiest u een vlakverdeling naar wens. Op de productpagina configureert u vervolgens uw stalen schuifdeur verder naar wens. Selecteer de gewenste afmeting, de vorm van de greep, de kleur en optioneel eventuele professionele plaatsing. Na het maken van uw selectie, wordt direct een prijs berekend.

Prijzen stalen schuifdeuren

De stalen schuifdeur heeft een vanaf prijs van € 1645,00 incl. BTW. Voor dit bedrag heeft u een stalen schuifdeur met een afmeting van 201 x 90 cm. Dit bedrag is excl. professionele plaatsing. De totaalprijs van een stalen schuifdeur is afhankelijk van de afmeting en de keuze van het veiligheidsglas. Standaard worden StaalDesign stalen schuifdeuren voorzien van helder veiligheidsglas. Tegen een meerprijs kunt u de stalen schuifdeuren laten uitvoeren met melkglas of grijs veiligheidsglas.

Levertijd & montage

Levertijd - Een stalen schuifdeur wordt volledig op maat met de hand gemaakt. Om deze redenen is de levertijd circa 6-8 weken na akkoord op de werktekening. Deze levertijd is indicatief. Voor de actuele levertijd kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Montage - Het is mogelijk om zelf uw stalen schuifdeur te plaatsen. Hiervoor is wel enige handigheid nodig. Wanneer u van plan bent om zelf uw stalen schuifdeuren te plaatsen verschaffen wij een duidelijke montage handleiding. Besteedt u de plaatsing liever uit? Laat uw stalen schuifdeuren dan plaatsen door een van onze vakmensen.