Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele schuifdeuren 5 vlaks

SKU
Dubbele schuifdeuren 5 vlaks
Schuifdeuren van staal hebben een ruimtebesparend effect. De ranke stalen profielen kunnen in elke RAL kleur worden afgewerkt. Doordat onze dubbele schuifdeuren volledig op maat worden geproduceerd is een perfecte pasvorm gegarandeerd. Stel hieronder uw stalen schuifdeuren naar wens samen. Binnen 4 weken geproduceerd. Optioneel is professionele plaatsing mogelijk.
€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Maatwerk tot in detail

StaalDesign produceert stalen schuifdeuren volledig naar wens en op bestelling. Een perfecte pasvorm wordt zodoende gecreëerd. Ontwerp uw eigen stalen schuifdeuren; kies het schuifdeursysteem, de kleur, de greep en het type glas naar wens.

Stalen schuifdeuren: stijlvol en ruimtebesparend

De slanke stalen profielen van deze stalen schuifdeuren zorgen voor een optimaal behoud van de aanwezige lichtinval. Het strakke lijnenspel van gepoedercoat staal maakt de stalen schuifdeur een waar kunstobject binnen elk interieur. De stalen schuifdeur met 5 vlaks verdeling sluit twee ruimtes op een stijlvolle wijze af; waardoor deze schuifdeuren van staal doorgaans als en suite deur of als scheidingswand worden ingezet.

Poedercoating in eigen RAL kleur

In de laatste stap van het productieproces worden de stalen schuifdeuren gepoedercoat. Populaire kleuren zijn zwartgrijs (RAL 7021) en gitzwart (RAL 9005) in een matte afwerking. Indien uw voorkeur meer uitgaat naar een witte of crème stalen stalen schuifdeur of een andere kleur, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Klantenservice

Vragen over deze 5 vlakken schuifdeur? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.