Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele schuifdeuren Classic

SKU
Dubbele schuifdeuren Classic
De ranke stalen profielen geven onze stalen schuifdeuren een minimalistische en stijlvolle uitstraling. Het schuifdeursysteem is voorzien van een softclose functie waardoor de schuifdeuren geruisloos naar elkaar toe sluiten. De slijtvaste poedercoating kan in elke denkbare RAL kleur worden uitgevoerd. Deze stalen schuifdeuren worden volledig op maat en met de hand gemaakt in onze werkplaats. De levertijd is 4 tot 6 weken. Professionele plaatsing op locatie is mogelijk.
€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Stalen schuifdeuren: dé trend van het moment

Vervang uw standaard binnendeuren door stijlvolle schuifdeuren van staal. Een stalen schuifdeur wordt volledig op maat gemaakt en is daardoor geschikt voor tal van toepassingen in kantoorpanden of woningen.

100% maatwerk

StaalDesign schuifdeuren worden met de hand gemaakt in onze werkplaats in Groningen. De greep, de vlakverdeling en de kleur zijn volledig naar wens te kiezen. De levertijd is gemiddeld 4 weken. Optioneel kunt u de stalen schuifdeuren door ons laten plaatsen op locatie.

Schuifdeur grepen

Kies uit een van de onderstaande deurgrepen of ontwerp uw eigen deurgreep.

Schuifdeuren in eigen RAL kleur

Schuifdeuren worden voorzien van een slijtvaste poedercoat verflaag die in elke denkbare RAL kleur kan worden uitgevoerd. Momenteel zijn met name zwarte stalen schuifdeuren erg in trek: zwartgrijs (RAL 7021) en gitzwart (RAL 9005) in een matte afwerking. Maar u kunt bijvoorbeeld ook voor witte of crème stalen schuifdeuren kiezen: ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Schuifdeur systeem

StaalDesign maakt gebruik van twee verschillende schuifdeursystemen. Kies het systeem dat het beste bij u past qua functionaliteit en vormgeving.