Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur 3 vlaks XL

SKU
Dubbele taatsdeur 3 vlaks XL

Met de 3 vlaks XL taatsdeur haalt u een waar kunstobject in huis. Het grote middenvlak (glaspaneel) zorgt voor het behoud van een optimale lichtinval en tevens goede zichtlijnen. Deze dubbele taatsdeuren worden door ons met de hand gemaakt. Dankzij het gelaste staal, het strakke lijnenspel en de aangebrachte slijtvaste poedercoating sluit u twee ruimtes op een stijlvolle manier af. Ook als enkele taatsdeur te bestellen.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Volledig op maat en met de hand gemaakt
De dubbele 3 vlaks XL taatsdeuren worden met de hand gemaakt in onze werkplaats in Groningen. Volledig op maat en naar wens samen te stellen. Het strakke lijnenspel van de vlakverdelingen en de slijtvaste poedercoat beschermlaag maken de 3 vlaks XL taatsdeuren een stijlvolle eyecatcher voor in elk interieur.

Wat deze taatsdeuren uniek maakt
De stalen taatsdeur dankt haar populariteit aan het veelzijdige karakter. Op functioneel en esthetisch vlak onderscheidt de stalen taatsdeur zich van de gemiddelde conventionele binnendeur.

Ideaal in gebruik: tweezijdig te openen
Een metalen taatsdeur wordt in de volksmond ook wel eens “klapdeur” genoemd. Het taatsscharnier laat de 3 vlaks XL taatsdeur namelijk tweezijdig opendraaien. In tegenstelling tot een standaard binnendeur hoeft u daarom nooit terug te lopen of plaats te maken om de deur door te lopen. Ideaal wanneer u uw handen niet vrij heeft.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Gebruiksgemak: Soft-close systeem
Het Argenta Pivotica taatsscharnier is voorzien van een zogeheten soft-close functie. De taatsdeur sluit geruisloos en automatisch. Tevens is ook de snelheid en de demping van de sluiting volledig instelbaar. Onze monteur kan in overleg met u de juiste instellingen doen.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Eyecatcher in elk interieur
Met de 3 vlaks XL taatsdeur haalt u een waar kunstobject in huis. Het grote middenvlak (glaspaneel) zorgt voor het behoud van een optimale lichtinval en tevens goede zichtlijnen. Deze taatsdeur wordt door ons met de hand gemaakt. Dankzij het gelaste staal (onzichtbare lasnaden), het strakke lijnenspel en de aangebrachte slijtvaste poedercoating sluit u twee ruimtes op een stijlvolle manier af.

Enkele taatsdeur of dubbele taatsdeuren
De 3 vlaks XL taatsdeur kan als enkele taatsdeur besteld worden of als dubbele taatsdeur.

3 vlaks taatsdeur met vast zijpaneel
Combineer naar wens deze enkele 3 vlaks XL taatsdeur met een vaste glaswand aan de linker- of rechterzijde. Omdat de combinaties eindeloos zijn staan deze niet allemaal bij ons op de website. Neem gerust contact met ons op. StaalDesign fabriceert elke taatsdeur op bestelling. Zodoende creëren wij graag in overleg met u een aangepast ontwerp op maat.

Taatsdeur bestellen: de afmeting bepalen
Op deze productpagina kiest u in de eerste stap uit een van de standaard afmetingen. Deze afmeting heeft betrekking op de werkelijke tussenafstand van muur tot muur (en van vloer tot plafond). Op basis van de afmetingen zullen wij de nodige marges aftrekken voor de uiteindelijke productie. Om de taatsdeur vrij te laten draaien in de daarvoor bestemde opening, zal de taatsdeur zelf een fractie kleiner gemaakt worden.

Uitsparingsmaat vaststellen
Een juiste pasvorm valt of staat dus met correct inmeten. De afstand van muur tot muur wordt de uitsparingsmaat genoemd. Doorgaans is (zelfs bij nieuwbouw) geen muur kaarsrecht. Zodoende adviseren wij om op verschillende plaatsen te meten middels een rolmaat. De kleinste uitsparingsmaten geeft u dan aan ons door.

Uitsparingsmaat stalen taatsdeur. Opmeten taatsdeur

Inmeetservice
Laat u het inmeten liever aan ons over? Dat is geen probleem. Voor € 95,00 komen wij op locatie uw taatsdeur(en) inmeten.

Poedercoating in elke gewenste RAL kleur
Matzwart en gitzwart zijn momenteel de meest bestelde kleuren. Elke taatsdeur wordt voorzien van een slijtvaste poedercoating. Deze poedercoating kan in praktisch elke gewenste RAL kleur worden aangebracht. In het bestelproces kunt u uit een van deze standaard RAL kleuren kiezen of geef uw RAL kleur aan ons door.

Kies een deurgreep naar wens
De 3 vlaks XL taatsdeur kan met of zonder deurgreep worden uitgevoerd. Standaard voeren wij een paar standaard grepen in verschillende formaten en vormen. Van kort tot lang en van dik tot dun. Indien u een specifieke wens heeft ten aanzien van de deurgreep dan is maatwerk mogelijk. Geef uw wensen aan ons door en wij verwerken deze in de werktekening.

Veilig in gebruik
De taatsdeur is naast het hebben van vele praktische voordelen ook zeer veilig in gebruik. Het Argenta Pivotica Pro taatssysteem is voorzien van instelbare demping en een regelbare sluitsnelheid. De taatsdeur kan dusdanig langzaam sluiten dat deze voor kinderhandjes geen gevaar vormt. Onze monteur kan in overleg met u de gewenste instellingen doen.

Taatsdeuren bestellen: hoe werkt het?

Stap 1: Taatsdeur samenstellen
Bij StaalDesign kunt u uw taatsdeur volledig naar wens samenstellen. Kies een van de standaard formaten of geef uw eigen afmeting aan ons door. Kies de RAL kleur die het beste aansluit bij uw interieur. Ook de vorm en afmeting van de deurgreep is naar wens samen te stellen. Onze taatsdeuren worden voorzien van veiligheidsglas; dit veiligheidsglas kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd (helder glas, melkglas of grijs veiligheidsglas).

Stap 2: Bestelling plaatsen of offerte aanvragen
Bij StaalDesign is direct inzichtelijk wat de kosten zijn. Op basis van uw selectie wordt direct online een totaalprijs berekend. Wenst u dit overzicht als een offerte per e-mail te ontvangen? Klik dan op de button “Offerte downloaden”. Indien u de bestelling wilt plaatsen klikt u op de button “Bestelling plaatsen”.

Stap 3: Bestelling controleren
U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Vervolgens (meestal binnen dezelfde werkdag) krijgt u van ons een zogeheten werktekening. Hierop staan alle afmetingen van de taatsdeur. Na akkoord op deze werktekening kan de productie door ons worden opgestart.

Stap 4: Taatsdeur is gereed
Binnen {{customVar code=levertijd}} zijn de taatsdeuren klaar. StaalDesign neemt contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak, of (indien u gekozen heeft voor professionele montage) zullen wij een afspraak voor montage op locatie met u inplannen.