Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur 4 blokken

SKU
Dubbele taatsdeur 4 blokken

Het strakke symmetrische lijnenspel van deze stalen taatsdeur tilt elk interieur naar een hoger niveau. Middels het onzichtbare taatsscharnier is de taatsdeur twee-zijdig te openen. Middels het ingebouwde en instelbare soft-close systeem sluit de taatsdeur automatisch en geruisloos. Ontwerp hieronder uw eigen dubbele 4 blokken taatsdeur. Elke taatsdeur wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats in Groningen waardoor u uw eigen greep, poedercoat kleur en type veiligheidsglas kunt selecteren. Binnen 4 weken geleverd. Voorzien van 5 jaar garantie. De enkele taatsdeur van dit ontwerp kunt u hier samenstellen.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Stalen taatsdeuren: verborgen perfectie

De dubbele 4 blokken taatsdeuren kennen een hoogwaardige afwerking. Het onzichtbare Argenta Pivotica Pro taatsscharnier laat deze taatsdeuren zweven in de ruimte. De taatsdeur vult de volledige deuropening omdat er voor de bevestiging geen kozijn rondom benodigd is. De slijtvaste poedercoating (in eigen RAL kleur) maakt deze taatsdeur tot een ware eye-catcher in elk interieur.

Combineer en varieer: ontwerp uw eigen taatsdeur

StaalDesign heeft 10 verschillende standaard vlakverdelingen op de website in kaart gebracht. Heeft u een ander ontwerp in gedachten? Lever dan uw eigen tekening of schets aan. Deze enkele 4 blokken deur kunt u als enkele taatsdeur bestellen maar ook als dubbele deur. Hieronder treft u enkele maatwerk voorbeelden.

De taatsdeur: stijlvol en multifunctioneel
Met een taatsdeur sluit u twee ruimtes op een stijlvolle wijze af. Het strakke lijnenspel zorgt voor het behoud van de aanwezige lichtinval. Een taatsdeur is niet alleen een waardevolle toevoeging voor het interieur, maar bovenal zeer praktisch in gebruik.

Soft-close
Het taatsscharnier is voorzien van een soft-close functie. Laat de taatsdeur achter u dicht vallen en deze zal geruisloos en automatisch weer sluiten.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Snelheid van de sluiting en de demping
Het Argenta Pivotica Pro taatsscharnier is volledig naar wens af te stellen. De snelheid en demping is middels een stelschroef af te stellen. Wij adviseren bij gebruik door kinderen bijvoorbeeld een lage sluitsnelheid (i.v.m. kinderhandjes / vingers). Onze monteur zal in overleg met u de gewenste instellingen inregelen.

180 graden draai opening
Het taatsscharnier laat de taatsdeur twee kanten op openen. In tegenstelling tot een standaard binnendeur hoeft u voor een taatsdeur zodoende nooit plaats te maken of terug te lopen. Ideaal bij het dagelijks gebruik in situaties waarbij u uw handen niet vrij heeft.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Vastzetstand van 90 graden
De taatsdeur kunt u vastzetten in twee richtingen op een hoek van 90 graden. Zodoende kunt u de twee gescheiden ruimtes weer met elkaar verbinden.

Het juiste formaat vaststellen
Op onze website vindt u een aantal standaard formaten terug. Daarnaast kunt u een afwijkende afmeting aan ons doorgeven. De bestel afmeting betreft de zogeheten uitsparingsmaat. De uitsparingsmaat is de afstand van muur tot muur en van vloer tot plafond. Met behulp van een rolmaat kunt u de uitsparingsmaat zelf opmeten. Let daarbij op dat u op verschillende plaatsen meet. Omdat geen enkele muur 100% haaks en recht is, wordt uitgegaan van de kleinste tussenafstand. Op basis van deze maten wordt een werktekening gemaakt. De 4 blokken taatsdeur wordt een fractie kleiner gemaakt zodat deze vrij kan draaien in de daarvoor bestemde opening.

Uitsparingsmaat stalen taatsdeur. Opmeten taatsdeur

Inmeetservice
Indien u het inmeten liever aan ons overlaat, kunt u gebruik maken van onze inmeetservice. Voor € 95,00 komen wij op locatie inmeten.

Taatsdeur poedercoating in eigen kleur
Als laatste stap van het productieproces zal de 4 blokken stalen taatsdeur worden voorzien van een poedercoating verflaag. De poedercoating kan in praktisch elke RAL kleur worden aangebracht. Kies uit een van de standaard RAL kleuren of geef een afwijkende RAL kleur aan ons door.

Veiligheidsglas
Een StaalDesign taatsdeur wordt afgemonteerd met gelaagd veiligheidsglas dat is opgebouwd uit 3 lagen. Bij extreme beschadigingen zal het glas in onscherpe deeltjes uit elkaar vallen.

Een deurgreep naar keuze kiezen
Naast de kleur, het type veiligheidsglas, de vlakverdeling en de afmeting kunt u ook een deurgreep naar wens kiezen. Selecteer één van de standaard lage of hoge deurgrepen of ontwerp uw eigen deurgreep: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Taatsdeur i.c.m. vloerverwarming
Een StaalDesign taatsdeur is voorzien van een Argenta Pivotica Pro taatsscharnier. Dit scharnier wordt in de taatsdeur bevestigd en rust op een klein vloerplaatje. Voor een solide verankering van de taatsdeur wordt dit plaatje met 4 schroeven op maximaal 3,5 cm diepte vastgezet (ingeboord). Een vloerverwarming ligt doorgaans op minimaal 5 tot 6 cm diepte (exclusief het parket, laminaat of vloerbedekking). De taatsdeur kan dus (onder de juiste omstandigheden) probleemloos op een vloer met vloerverwarming worden geplaatst.

Plaatsing van de taatsdeur
Het plaatsen (monteren) van een taatsdeur kan middels onze handleiding en enige handigheid zelf worden gedaan. Indien u de plaatsing liever uitbesteedt, dan is dat mogelijk. Kies in de laatste stap van het bestelproces voor de optie “professionele plaatsing”.

StaalDesign beschikt over eigen VCA gecertificeerde monteurs. Zodra uw taatsdeur gereed is wordt u benaderd voor het inplannen van een plaatsings afspraak.

Het bestellen van een taatsdeur
Bestel uw dubbele taatsdeuren in een paar eenvoudige stappen.

1. Stel uw taatsdeur naar wens samen (afmeting, kleur, greep en type glas);
2. Plaats uw bestelling
3. U ontvangt van ons een werktekening ter controle
4. Na akkoord op de werktekening wordt uw taatsdeur geproduceerd
5. Binnen 4 weken is uw taatsdeur gereed en zullen wij contact met u opnemen

Klantenservice
Heeft u vragen over het bestellen van een taatsdeur? Wilt u een afspraak maken om een van onze taatsdeuren  te bezichtigen in onze showroom? Neem contact op met onze klantenservice.