Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur 4 vlaks

SKU
Dubbele taatsdeur 4 vlaks

Wat de stalen taatsdeur bijzonder maakt is dat het scharnier onzichtbaar is weggewerkt, dat de deur tweezijdig te openen is en daarnaast voorzien is van een soft-close functie. Binnen 4 weken geleverd. Voorzien van 5 jaar garantie en volledig op maat gemaakt. Stel hieronder uw dubbele 4 vlaks taatsdeur samen. De enkele stalen taatsdeur kunt u hier samentellen.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Stalen taatsdeuren: Perfectie tot in detail

De dubbele 4 vlaks taatsdeuren worden volledig op maat gemaakt in onze werkplaats. Dankzij het onzichtbare taatsscharnier kan de 4 vlaks taatsdeur volledig kozijn vrij (frameloos) gemonteerd worden. De tweezijdig te openen taatsdeur met ingebouwde soft-close functie staat tevens garant voor optimaal gebruiksgemak. De slanke gepoedercoate stalen profielen dragen tevens zorg voor behoud van de aanwezige lichtinval.

Ontwerp uw eigen 4 vlaks taatsdeur
In een paar stappen stelt u de 4 vlaks taatsdeur volledig naar wens samen. Varieer en combineer: de mogelijkheden zijn eindeloos.

4 vlaks taatsdeur met vast zijpaneel
Voor serres en ensuite ruimtes worden vaak combinaties gemaakt met vaste zijpanelen. Hieronder treft u enkele voorbeelden. Neem contact met ons op voor een samenstelling op maat.

Veelzijdigheid van de taatsdeur
De taatsdeur is uitgerust met een zogeheten taatsscharnier systeem. StaalDesign maakt gebruik van de taatsscharnieren van Argenta. In tegenstelling tot een standaard binnendeur wordt het scharnier niet aan het kozijn bevestigd, maar onderin de taatsdeur zelf. Het grote voordeel hiervan is dat er rondom de taatsdeur geen kozijn of frame benodigd is. De taatsdeur heeft een zeer strakke pasvorm van muur tot muur. Een klein vloerplaatje en plafondplaatje houdt de taatsdeur op zijn plaats. Hierdoor lijkt de 4 vlaks taatsdeur als het ware te zweven in de deuropening.

180 graden draairichting
Een stalen taatsdeur draait twee richtingen op (naar voren en naar achteren). Een van de grote voordelen hiervan is dat u als het ware de taatsdeur doorloopt en nooit hoeft terug te lopen om plaats te maken voor het openen van de deur. Ideaal in situaties waarbij u bijvoorbeeld uw handen vol heeft.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Soft-close sluiting
Een taatsdeur kunt u loslaten na het openen; de soft-close functie zorgt ervoor dat deze geruisloos en automatisch weer sluit op het 0 graden punt.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Instelbare sluit- en demping snelheid
De snelheid waarmee de taatsdeur sluit en dempt is af te stellen. Bij gebruik door (kleine) kinderen is een langzame sluiting veilig ter voorkoming van vingers tussen de deuren.

De juiste afmeting bepalen
Bij het bestellen van de taatsdeur wordt uitgegaan van een uitsparingsmaat. De uitsparingsmaat is de werkelijk afstand van muur tot muur. Deze afstand kunt u vrij eenvoudig zelf berekenen met behulp van een degelijke centimeterband (rolmaat). Voor een correcte meting adviseren wij u om op verschillende posities de maten op te meten. Omdat geen enkele muur haaks (100% recht) is wordt uitgegaan van de kleinste tussenmaten. StaalDesign zal de benodigde marges (enkele millimeters) op deze uitsparingsmaat in mindering brengen. Zodoende zal de 4 vlaks taatsdeur straks vrij kunnen draaien in de daarvoor bestemde opening.

Uitsparingsmaat stalen taatsdeur. Opmeten taatsdeur

Inmeetservice
Optioneel kunt u ervoor kiezen om de taatsdeur door een van onze monteurs te laten inmeten. Voor deze inmeetservice vragen wij eenmalig € 95,00.

Taatsdeur in eigen RAL kleur
Zwarte taatsdeuren zijn veruit de meest verkochte kleur taatsdeur. Bij StaalDesign is de taatsdeur in elke gewenste RAL kleur te bestellen. Kies de kleur die het beste past bij het interieur. De RAL kleur wordt aangebracht middels een zeer slijtvaste poedercoating verfmethode.

Veiligheidsglas
Een taatsdeur wordt doorgaans dagelijks intensief gebruikt. Veiligheid is daarom een belangrijk aspect. De 4 vlaks taatsdeur van StaalDesign wordt daarom uitgevoerd met 3-3-1 veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas is opgebouwd uit 3 verschillende lagen. Mocht het glas beschadigd raken dan vormt zich een ster, een scheurtje of zal (in een worst-case-scenario's) het glas in onscherpe deeltjes uit elkaar vallen.

Deurgrepen
De deurgreep van een StaalDesign taatsdeur is vasgelast aan de taatsdeur zelf. En wordt als de taatsdeur zelf voorzien van een poedercoat verflaag. Zodoende ontstaat een onlosmakelijk geheel met de taatsdeur. Kies uit een van de standaard vormen deurgrepen. Onze deurgrepen verschillen van vorm en variëren qua formaat van kort tot lang. Staat de gewenste deurgreep er niet tussen? Lever dan uw eigen ontwerp aan. Wij zullen uw wensen meenemen in de werktekening van uw 4 vlaks taatsdeur.

Taatsdeur en vloerverwarming
Een taatsdeur is veilig te monteren op een ondervloer welke is voorzien van vloerverwarming. Het grondplaatje waarop de taatsdeur rust wordt vastgezet met 4 schroeven met een maximale diepte van 3,5 cm. Een gemiddelde vloerverwarming ligt op 5-6 cm diepte (exclusief ondervloer). Zodoende kan een taatsdeur veilig verankerd worden op een vloer met vloerverwarming.

Montage van de taatsdeur
De taatsdeur kan middels een handleiding, enige handigheid en het benodigde gereedschap door u zelf gemonteerd worden. In geval u dit liever uitbesteedt dan kiest u in de laatste stap van het bestelproces voor de optie “professionele plaatsing”. Nadat de 4 vlaks taatsdeur is gefabriceerd (doorgaans binnen 4 weken na akkoord op de werktekening) zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een montage afspraak. StaalDesign beschikt over eigen VCA gecertificeerde monteurs die vakkundig de taatsdeuren op locatie zullen plaatsen.

Stalen taatsdeuren bestellen: hoe werkt het?
In een paar stappen configureert en berekent u uw taatsdeur naar wens. StaalDesign is open en transparant over prijzen. Na het maken van een aantal keuzes kunt u direct zien wat de totaalkosten zijn. Deze prijzen zijn altijd all-in, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Betalen doet u achteraf nadat de klus is geklaard. StaalDesign biedt u de mogelijkheid om na montage of levering binnen 14 dagen achteraf te betalen.

Het bestelproces in 9 stappen:
1. Geef uw afmeting op;
2. Kies de kleur, deurgreep en type veiligheidsglas
3. Kies optioneel voor professionele montage
4. Plaats uw bestelling
5. U ontvangt van ons een bevestiging en een werktekening ter controle
6. Na akkoord op de werktekening, starten wij de productie op
7. Uw 4 vlaks taatsdeur is binnen 4 weken gefabriceerd
8. StaalDesign neemt contact met u op voor een afleverings- of montage afspraak.
9. U betaalt achteraf (binnen 14 dagen na levering of plaatsing)

Vragen over taatsdeuren? Neem contact met ons op. Of kom langs in onze showroom in Groningen (bezichtiging op afspraak).