Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur 5 vlaks

SKU
Dubbele taatsdeur 5 vlaks

Dubbele taatsdeuren danken haar populariteit aan de stijlvolle en multifunctionele karaktereigenschappen. Dankzij het onzichtbare taatsscharnier opent deze taatsdeur tweezijdig en geruisloos middels de instelbare soft-close functie. In onze werkplaats fabriceren wij uw stalen taatsdeur binnen 4 weken. Ontwerp en bereken hieronder uw stalen 5 vlaks taatsdeur naar wens. Ook als enkele taatsdeur te bestellen.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Multifunctionaliteit en design gaan hand in hand

Een stalen taatsdeur kent vele voordelen. Het multifunctionele taatsscharnier maakt de taatsdeur zeer gebruiksvriendelijk.

Soft-close sluitmechanisme
StaalDesign maakt gebruik van het Argenta Pivotica Pro taatsscharnier. Dit scharnier is uitgerust met een soft-close functie. Laat de taatsdeur achter u los en de soft-close functie laat de taatsdeur automatisch en geruisloos weer sluiten.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Tweezijdig te openen
Het maakt niet uit aan welke kant u zich van de taatsdeur bevindt. U bent altijd aan de juiste zijde. Een taatsdeur wordt in de volksmond ook wel klapdeur genoemd. U loopt als het ware altijd door de deur waardoor u nooit plaats hoeft te maken of hoeft terug te lopen om de taatsdeur te openen.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Afsluiten en verbinden van twee ruimtes
De taatsdeur kan twee ruimtes op een stijlvolle manier scheiden of juist weer met elkaar verbinden. De vastzetstand zorgt ervoor dat de taatsdeur op 90 graden in beide richtingen kan worden vastgezet.

Sluitsnelheid
Bepaal zelf de snelheid waarmee de taatsdeur weer sluit. Het taatsscharnier is volledig naar wens af te stellen. Kies in verband met de veiligheid voor een langzame sluiting wanneer bijvoorbeeld de taatsdeur wordt gebruikt door kinderen.

Pure ambacht: volledig naar wens en met de hand gemaakt

De StaalDesign stalen taatsdeur wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats in Groningen. Op tal van vlakken is de 5 vlaks taatsdeur naar wens te configureren. Kies de kleur, deurgreep en type veiligheidsglas naar wens.

Creëer uw eigen taatsdeur
Staat de gewenste afmeting of het ontwerp niet op onze website?, stuur uw eigen ontwerp dan aan ons door. StaalDesign heeft het productieproces geheel in eigen beheer. Onze vakmensen gaan elke uitdaging aan om uw droom-taatsdeur te realiseren.

Combineer met vaste zijpanelen
Deze dubbele taatsdeuren kunt u ook combineren met een vaste glaswand.

Enkele of dubbele stalen taatsdeuren
Op deze productpagina kunt u de dubbele 5-vlaks taatsdeur samenstellen. Wenst u een enkele variant te bestellen? Bekijk dan deze pagina.

Taatsdeur bestellen in een paar stappen
De vele maatwerk mogelijkheden en configuratie opties maken elke stalen taatsdeur uniek. Het kan daarom lastig zijn om de juiste keuzes te maken. Het bestelproces is daarentegen vrij overzichtelijk. Hieronder een korte samenvatting van het bestelproces.

Stap 1: Stel uw taatsdeur samen op onze website
Stap 2: Plaats uw bestelling
Stap 3: U ontvangt een e-mail met een werktekening
Stap 4: Na uw akkoord op de werktekening wordt de fabricage opgestart
Stap 5: Binnen 4 weken is uw taatsdeur gereed
Stap 6: In overleg met u wordt uw taatsdeur geleverd of gemonteerd
Stap 7: U betaalt pas nadat alles is afgerond

Vragen? Neem contact op

Voor vragen over onze taatsdeuren kunt u gerust contact met ons opnemen.