Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur Classic

SKU
Dubbele taatsdeur Classic

De dubbele Classic taatsdeuren worden volledig op maat gemaakt. Kies hieronder de afmeting, kleur en greep naar wens. Binnen 4 weken geproduceerd. Bekijk de enkele taatsdeur van dit ontwerp op deze pagina.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Classic taatsdeur: 100% handwerk

De ranke profielen van deze dubbele Classic taatsdeuren en de slijtvaste poedercoat afwerking creeren een waar kunstobject. Dankzij het strakke lijnenspel wordt de aanwezige lichtinval zoveel mogelijk behouden. Met deze Classic taatsdeuren scheidt u twee ruimtes op een stijlvolle wijze af.

Het taatsscharnier: verborgen kwaliteiten
Het taatsscharnier is onzichtbaar weggewerkt in de taatsdeur zelf. In tegenstelling tot de standaard opdek- of stompe binnendeuren is daardoor geen kozijn of frame rondom benodigd. De taatsdeur zweeft als het ware in de deuropening. Met een minimalistische en strakke pasvorm (verdiepingshoog) tot gevolg.

Optimaal gebruikscomfort: 180 graden draairichting
De stalen Classic taatsdeur is tweezijdig te openen en te sluiten. U loopt als het ware altijd door de deur waardoor u nooit plaats hoeft te maken. Ideaal wanneer u uw handen niet vrij heeft.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Soft-close: fluisterstille automatische sluiting
Laat na het openen, de taatsdeur gerust los. Het ingebouwde soft-close systeem zorgt ervoor dat de taatsdeur automatisch en geruisloos op het 0 graden punt tot stilstand komt. Hierbij is zelfs de sluitsnelheid en de snelheid van de demping inregelbaar.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Classic taatsdeur met vaste glazen zijwand
De Classic taatsdeur wordt ook vaak gecombineerd met een gefixeerde (vaste) glazen zijwand. Hieronder treft u daarvan enkele voorbeelden.

Classic taatsdeur: enkele uitvoering
Uiteraard kunt u de Classic taatsdeur ook als uitlsuitend linker- of rechterdeur bestellen. De enkele Classic taatsdeur kunt u hier bestellen.

Klantenservice

Neem contact met ons op indien u vragen heeft. Wij helpen u graag.