Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur Classic+

SKU
Dubbele taatsdeur Classic+

Deze dubbele Classic+ taatsdeuren worden met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Groningen. De slanke stalen profielen worden afgewerkt met een slijtvaste poedercoat verflaag in een RAL kleur naar wens. Dankzij het onzichtbare taatsscharnier zijn de deuren naar twee zijden toe te openen. Het soft-close systeem laat deze taatsdeuren weer automatisch en geruisloos dichtvallen. De levertijd is circa 4 weken. Ontwerp hieronder uw eigen taatsdeur en bereken direct de kosten. Kies de afmeting, kleur, de greep en het type veiligheidsglas naar wens. Professionele montage op locatie kan door een van onze eigen monteurs (optioneel) worden verzorgd. De enkele uitvoering van dit ontwerp kunt u hier samenstellen.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Stalen taatsdeuren: stijlvolle & tijdloze eye-catchers

De slanke stalen profielen van een taatsdeur creëren een ware eyecatcher binnen elk interieur. Volledig met de hand gemaakt in onze werkplaats in Groningen. Ontwerp uw eigen dubbele Classic+ deuren naar wens: kies het formaat, de vlakverdeling, een eigen RAL kleur en deurgreep naar wens.

180 graden draairichting
De taatsdeur is kenmerkend door de tweezijdige draairichting. Hierdoor loopt u als het ware door de deur en hoeft u nooit plaats te maken of terug te lopen voor toegang tot een ruimte.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Soft-close sluitsysteem
StaalDesign is uitgerust met het Argenta Pivotica taatsscharnier. Dit scharnier is voorzien van een soft-close functie. Laat de taatsdeur gerust achter u los: deze zal automatisch en geruisloos tot stilstand komen. De snelheid en demping is bovendien volledig af te stellen.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Taatsdeur combineren met een vaste glazen zijwand (pui)
Indien de daarvoor bestemde deuropening dit toestaat kunt u de Classic+ taatsdeur combineren met een vaste zijwand. Hieronder treft u enkele voorbeelden aan.

Enkele of dubbele openslaande deuren
De Classic+ taatsdeur kunt u ook uitsluitend als enkel een linker- of rechterdeur bestellen.Klantenservice

Heeft u vragen over deze dubbele Classic+ taatsdeuren? Neem gerust contact op met onze klantenservice.