Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Stalen schuifdeur 3 blokken

SKU
Stalen schuifdeur 3 blokken
De ranke stalen profielen geven deze stalen schuifdeur een minimalistische en stijlvolle uitstraling. Het schuifdeursysteem is voorzien van een softclose functie waardoor de schuifdeur geruisloos sluit. De slijtvaste poedercoat verflaag kan in elke denkbare RAL kleur worden uitgevoerd. Deze stalen schuifdeur wordt volledig op maat en met de hand gemaakt in onze werkplaats. De levertijd is 4 weken. Professionele plaatsing op locatie is mogelijk.
€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Veelgestelde vragen

 • Welke afmeting moet ik bestellen?
 • Hoeveel tijd neemt de levering in beslag?
 • Dien ik een aanbetaling te doen?
 • Wordt de schuifdeur door jullie geplaatst?
 • Kan ik langskomen om voorbeelden te bezichtigen?
 • Bestelproces: hoe plaats ik een bestelling?
 • Zit er garantie op de schuifdeur?
 • Kan ik mijn eigen design schuifdeur aanleveren?

 • Schuifdeur van staal: pure ambacht

  De stalen schuifdeur tilt elk interieur naar een hoger niveau. De ranke stalen profielen staan garant voor een industriële en strakke vormgeving: een ware eye-catcher. Het compacte schuifdeursysteem met ingebouwde soft-close functie geeft de stalen schuifdeur bovendien een zeer ruimtebesparende functie. Doorgaans wordt de stalen schuifdeur ingezet als stijlvolle scheidingswand tussen woonkamer en hal. Of als suitedeuren binnen het interieur van jaren 30 woningen (kamer en suite).

  Ontwerp en bestel

  Bij StaalDesign kunt u de schuifdeur samenstellen geheel aansluitend bij uw voorkeuren. Kies de kleur (elke RAL kleur mogelijk), de deurgrepen, het schuifdeursysteem en het type veiligheidsglas naar wens.

  Schuifdeur in eigen kleur

  Poedercoaten kan in elke gewenste kleur. Momenteel zijn zwarte schuifdeuren zeer populair. Zwartgrijs (RAL 7021) of gitzwart (RAL 9005) vallen ook in de smaak bij onze klanten.

  Schuifdeur systemen

  Kies uit twee verschillende schuifdeursystemen.

 • Softclose (U-profiel)
 • Loftdeursysteem (barn deur)

 • Deurgreep

  Kies voor een verborgen greep of juist een externe opbouwgreep? Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de deurgreep? Laat het ons weten.  Dubbele deuren of vaste zijpanelen  Naast de enkele 3 blokken schuifdeur kunt u eindeloos combineren en variëren. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde schuifdeur. Of combineer met een of twee vaste zijwanden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

   

  Veelgestelde vragen

  Welke afmeting moet ik bestellen?
  In de eerste stap van het bestelproces kunt u uit een aantal standaard formaten kiezen. Daarnaast kunt u een afwijkend formaat opgeven. Er wordt op de website uitgegaan van zogeheten uitsparingsmaten. De uitsparingsmaat heeft betrekking op de afstand van vloer tot plafond en van zijmuur tot zijmuur. Het opmeten kunt u met behulp van een rolmaat eenvoudig zelf doen. Meet op diverse plekken en geef de kortste tussenafstanden aan ons door. Wij bepalen vervolgens op basis daarvan het formaat van de stalen schuifdeur. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

  Hoeveel tijd neemt de levering in beslag?
  De levertijd is gemiddeld genomen 4 weken na akkoord op de werktekening die u van ons per e-mail ontvangt.

  Dien ik een aanbetaling te doen?
  Nee dat is niet nodig. De betaaltermijn is 14 dagen na levering of plaatsing op locatie.

  Wordt de schuifdeur door jullie geplaatst?
  Het plaatsen van een stalen schuifdeur kunt u met behulp van onze handleiding en de benodigde gereedschappen vrij eenvoudig zelf uitvoeren. Laat u dit het liever aan de vakman over? Kies in de laatste stap van het bestelproces dan voor de optie “professionele plaatsing op locatie”.

  Kan ik langskomen om voorbeelden te bezichtigen?
  Onze showroom bevindt zich in Groningen. U bent hier van harte welkom om onze stalen schuifdeuren te komen bekijken. We vragen u wel om van te voren even contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Zodoende kunnen we in alle rust het een en ander aan u laten zien.

  Bestelproces: hoe plaats ik een bestelling?
  Het bestellen van een stalen schuifdeur op maat is vrij eenvoudig. In een paar stappen geeft u uw voorkeuren aan ons door. De totaalprijs voor uw schuifdeur wordt dan direct getoond. Het bestelproces is verder in een paar stappen samen te vatten.

  Stap 1: Stel uw schuifdeur samen
  Stap 2: U ontvangt de werktekening ter goedkeuring
  Stap 3: Productie wordt opgestart
  Stap 4: Levering en montage (optioneel) binnen 4 weken

  Zit er garantie op de schuifdeur?
  Standaard geven wij 5 jaar garantie op de schuifdeur en het schuifdeursysteem.

  Kan ik mijn eigen design schuifdeur aanleveren?
  Dat is mogelijk. Geef uw wensen aan ons door en wij denken graag met u mee.

   

  Vragen? Neem contact op

  Heeft u vragen over onze stalen schuifdeuren? Neem dan contact met ons op.