Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Stalen taatsdeur Classic

SKU
Stalen taatsdeur Classic
De Classic stalen taatsdeur met asymmetrische vlakverdeling past perfect in de landelijke en klassieke interieurs van woningen of bedrijfspanden. De slanke stalen profielen worden afgewerkt met een slijtvaste poedercoat kleur naar wens. De Classic taatsdeur wordt op bestelling, binnen 6-8 weken, met de hand gefabriceerd in onze werkplaats in Groningen. Het taatsscharnier (met automatische soft-close functie) is volledig weggewerkt in de taatsdeur zelf, waardoor geen kozijn benodigd is. Ontwerp hieronder uw eigen taatsdeur waarbij u de greep, kleur, afmeting en het type veiligheidsglas volledig naar wens zelf samenstelt.
€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd?
 • Zit er garantie op de taatsdeur?
 • Kan ik achteraf betalen?
 • Wordt de taatsdeur gemonteerd?
 • Zelf monteren?
 • Hoe bestel ik een taatsdeur?
 • Hoe bepaal ik de afmeting?
 • Hebben jullie een showroom?
 • Kan ik een afwijkend ontwerp aanleveren?


 • Classic taatsdeur: perfectie tot in detail

  De ranke profielen van de Classic taatsdeur en de slijtvaste poedercoat afwerking maken de Classic taatsdeur tot een waar kunstobject. Dankzij het strakke lijnenspel wordt de aanwezige lichtinval zoveel mogelijk behouden. Met deze Classic taatsdeur scheidt u twee ruimtes op een stijlvolle wijze af.

  Het taatsscharnier: verborgen kwaliteiten
  Het taatsscharnier is onzichtbaar weggewerkt in de taatsdeur zelf. In tegenstelling tot de standaard opdek- of stompe binnendeuren is daardoor geen kozijn of frame rondom benodigd. De taatsdeur zweeft als het ware in de deuropening. Met een minimalistische en strakke pasvorm (verdiepingshoog) tot gevolg.

  Optimaal gebruikscomfort: 180 graden draairichting
  De stalen Classic taatsdeur is tweezijdig te openen en te sluiten. U loopt als het ware altijd door de deur waardoor u nooit plaats hoeft te maken. Ideaal wanneer u uw handen niet vrij heeft.

  De taatsdeur kan 180 graden draaien.

  Soft-close: fluisterstille automatische sluiting
  Laat na het openen, de taatsdeur gerust los. Het ingebouwde soft-close systeem zorgt ervoor dat de taatsdeur automatisch en geruisloos op het 0 graden punt tot stilstand komt. Hierbij is zelfs de sluitsnelheid en de snelheid van de demping inregelbaar.

  De taatsdeur heeft een soft-close functie.

  Classic taatsdeur met vaste glazen zijwand
  De Classic taatsdeur wordt ook vaak gecombineerd met een gefixeerde (vaste) glazen zijwand. Hieronder treft u daarvan enkele voorbeelden.

  Classic dubbele taatsdeuren
  Uiteraard kunt u de Classic taatsdeur ook als linker- en rechterdeur bestellen. De dubbele Classic taatsdeur kunt u hier bestellen.  Veelgestelde vragen

  Wat is de levertijd?
  De Classic stalen taatsdeur wordt volledig op maat en met de hand gemaakt in onze werkplaats in Groningen. Onze taatsdeur is dus geen voorraad product, maar een product op maat waarvoor enige productietijd benodigd is. Onze vakmensen hebben gemiddeld genomen {{customVar code=levertijd}} de tijd nodig om de Classic taatsdeur te fabriceren.

  Zit er garantie op de taatsdeur?
  StaalDesign geeft 5 jaar garantie op de taatsdeur (de afwerking, de lasnaden en het taatsscharnier).

  Kan ik achteraf betalen
  Bij StaalDesign betaalt u achteraf. Binnen 14 dagen na levering of montage.

  Wordt de taatsdeur gemonteerd?
  Optioneel (zie laatste stap in het bestelproces) kan de taatsdeur door ons worden gemonteerd. StaalDesign beschikt over eigen VCA gecertificeerde vakmensen die moeiteloos de taatsdeur bij u thuis of op kantoor kunnen monteren.

  Zelf monteren?
  Dit is ook mogelijk. Met behulp van onze handleiding kunt u de Classic taatsdeur vrij eenvoudig zelf plaatsen.

  Hoe bestel ik een taatsdeur?

  Stap 1: Kies de afmeting, kleur en deurgreep naar wens
  Stap 2: Plaats uw bestelling of download een offerte
  Stap 3: U ontvangt per e-mail een werktekening
  Stap 4: Na akkoord op de werktekening wordt de productie opgestart
  Stap 5: Binnen {{customVar code=levertijd}} verwachten wij uw taatsdeur gereed te hebben
  Stap 6: Levering of montage wordt in overleg met u ingepland
  Stap 7: U betaalt achteraf (uiterlijk 14 dagen na levering of plaatsing)

  Hoe bepaal ik de afmeting?
  De afmetingen op deze pagina zijn zogeheten uitsparingsmaten. De uitsparingsmaat betreft de afmeting van wand tot wand. Dit is de ruimte waarin u de taatsdeur wenst te plaatsen. De taatsdeur wordt een fractie kleiner gemaakt zodat deze een perfecte pasvorm krijgt in de daarvoor bestemde deuropening. In het bestelproces kunt u kiezen uit een van de standaard formaten. Staat uw uitsparingsmaat er niet tussen? Kies dan voor de laatste optie “afwijkende afmeting”. Vul hier uw uitsparingsmaten in.

  Uitsparingsmaat stalen taatsdeur. Opmeten taatsdeur

  Zelf opmeten middels een rolmaat (centimeterband)
  Het inmeten van de taatsdeur kunt u vrij eenvoudig zelf doen. Neem hiervoor een rolmaat en meet op diverse plekken de breedte (tussen beide zijwanden) en de hoogte (van vloer tot plafond). Voor de bestelling gaat u uit van de kleinste afmetingen.

  Laten inmeten door StaalDesign
  Indien u het inmeten liever aan ons overlaat dan is dat mogelijk middels onze inmeetservice. De kosten voor het inmeten bedragen € 95,00 incl. BTW.

  Hebben jullie een showroom?
  Kom langs in onze showroom in Groningen. StaalDesign laat u graag kennismaken met onze kwalitatief hoogwaardig afgewerkte stalen taatsdeuren. Bent u van plan om langs te komen? Neem dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  Kan ik een afwijkend ontwerp aanleveren?
  De maatwerk mogelijkheden ten aanzien van de vlakverdelingen, de poedercoat kleur, de deurgrepen en het veiligheidsglas zijn eindeloos. Indien u uw gewenste ontwerp taatsdeur niet terugvindt op onze website kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee. Stuur uw ideeën of schetsen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag!

  Klantenservice

  Neem contact met ons op indien u vragen heeft. Wij helpen u graag.