Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Stalen taatsdeur Classic+

SKU
Stalen taatsdeur Classic+
De Classic+ taatsdeur wordt met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Groningen. De slanke stalen profielen worden afgewerkt met een slijtvaste poedercoat verflaag in een RAL kleur naar wens. Dankzij het onzichtbare taatsscharnier is de deur naar twee zijden toe te openen. Het soft-close systeem laat de taatsdeur weer automatisch en geruisloos dichtvallen. De levertijd is circa 6-8 weken. Ontwerp hieronder uw eigen taatsdeur en bereken direct de kosten. Kies de afmeting, kleur, de greep en het type veiligheidsglas naar wens. Professionele montage op locatie kan door een van onze eigen monteurs (optioneel) worden verzorgd.
€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Veelgestelde vragen

 

De vele voordelen van de stalen taatsdeur

De slanke stalen profielen van een taatsdeur creëren een ware eyecatcher binnen elk interieur. Volledig met de hand gemaakt in onze werkplaats in Groningen. Ontwerp uw eigen deur naar wens: kies het formaat, de vlakverdeling, een eigen RAL kleur en deurgreep naar wens.

180 graden draairichting
De taatsdeur is kenmerkend door de tweezijdige draairichting. Hierdoor loopt u als het ware door de deur en hoeft u nooit plaats te maken of terug te lopen voor toegang tot een ruimte.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Soft-close sluitsysteem
StaalDesign is uitgerust met het Argenta Pivotica taatsscharnier. Dit scharnier is voorzien van een soft-close functie. Laat de taatsdeur gerust achter u los: deze zal automatisch en geruisloos tot stilstand komen. De snelheid en demping is bovendien volledig af te stellen.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Taatsdeur combineren met een vaste glazen zijwand (pui)
Indien de daarvoor bestemde deuropening dit toestaat kunt u de Classic+ taatsdeur combineren met een vaste zijwand. Hieronder treft u enkele voorbeelden aan.

Enkele of dubbele openslaande deuren
De Classic+ taatsdeur kunt u ook als dubbele deur bestellen. De dubbele variant van het Classic+ ontwerp vindt u terug op deze pagina.

Klantenservice
Heeft u vragen over de Classic+ taatsdeur? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?
De levertijd is gemiddeld {{customVar code=levertijd}}. Deze tijd is benodigd om de taatsdeur volledig op maat en met de hand te produceren in onze werkplaats in Groningen.

Kan ik achteraf betalen?
Een aanbetaling is niet nodig. StaalDesign vertrouwt erop dat u tevreden zult zijn met de door u bestelde Classic+ taatsdeur. Om deze reden kunt u bij ons achteraf (14 dagen na levering of montage) betalen.

Wordt de taatsdeur ook geplaatst op locatie?
U kunt de taatsdeur vrij eenvoudig zelf monteren. Raadpleeg hiervoor onze handleiding. Indien u de montage van de Classic+ taatsdeur liever door StaalDesign laat uitvoeren dan is dat ook mogelijk. Kies in de laatste stap dan voor “professionele plaatsing”. Een VCA gecertificeerde monteur zal de plaatsing bij u op kantoor of thuis uitvoeren.

Kan ik langskomen voor een bezichtiging?
In Groningen beschikken wij over een showroom. Omdat wij graag de tijd willen nemen u een en ander te demonstreren willen wij u vragen eerst even contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak.

Hoe werkt het bestelproces?
In een paar stappen doorloopt u het bestelproces. Hieronder treft u een samenvatting van dit bestelproces.

Stap 1: Kies de afmeting, kleur en deurgreep naar wens
Stap 2: Plaats uw bestelling of download een offerte
Stap 3: U ontvangt per e-mail een werktekening
Stap 4: Na akkoord op de werktekening wordt de productie opgestart
Stap 5: Binnen {{customVar code=levertijd}} verwachten wij uw taatsdeur gereed te hebben
Stap 6: Levering of montage wordt in overleg met u ingepland
Stap 7: U betaalt achteraf (uiterlijk 14 dagen na levering of plaatsing)

Zit er garantie op de taatsdeur?
U krijgt 5 jaar garantie op de taatsdeur.

Hoe bepaal ik de afmeting?
Een Classic+ taatsdeur wordt volledig op maat gefabriceerd. Na voltooiing van de productie dient de stalen taatsdeur een perfecte pasvorm te hebben voor de daarvoor bestemde deuropening. Omdat correctie nadien (i.v.m. gepoedercoat staal) niet mogelijk is, is een juiste meting van cruciaal belang. Bij het bestellen van de Classic+ taatsdeur is een zogeheten uitsparingsmaat benodigd. De uitsparingsmaat is de gemeten afstand van wand tot wand en van vloer tot plafond. Omdat (zelfs in nieuwbouwhuizen) geen muur 100% haaks of recht is, doet u er verstandig aan op verschillende plekken te meten. De kleinste afmeting geeft u dan aan ons door. De Classic+ taatsdeur wordt een fractie kleiner gemaakt waardoor deze een perfecte pasvorm krijgt.

Inmeetservice
Laat u het inmeten liever aan ons over? Kies dan voor onze optionele inmeetservice. De kosten voor het inmeten op locatie zijn eenmalig € 95,00.

Kan ik een afwijkend ontwerp aanleveren?
StaalDesign fabriceert elke stalen taatsdeur in eigen beheer. Hierdoor is maatwerk geen enkel probleem. Staat het gewenste design niet op onze website? Of heeft u specifieke wensen ten aanzien van de vorm? Stuur ons uw ideeën of schetsen door.