Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur 2 vlaks

SKU
Dubbele taatsdeur 2 vlaks

Met deze 2 vlaks dubbele taatsdeuren sluit u twee ruimtes op een stijlvolle wijze af. Het strakke lijnenspel in combinatie met de ranke stalen profielen maken deze 2 vlaks taatsdeuren een waar kunstobject in elk interieur. Stel de dubbele taatsdeuren volledig naar wens samen. Kies uw eigen RAL kleur, greep en het type veiligheidsglas hieronder. Elke StaalDesign taatsdeur wordt binnen 6-8 weken volledig met de hand gemaakt. Plaats uw eigen taatsdeur of kies voor onze professionele montageservice. Bekijk de enkele variant op deze pagina.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

Veelgestelde vragen

Dubbele stalen taatsdeuren

De stalen taatsdeur is uitermate populair. Dit is met name te danken aan de vele gebruiksvoordelen. De taatsdeur is niet alleen een ware eyecatcher, maar ook zeer functioneel. Lees ook: voordelen taatsdeuren.

De taatsdeur is dankzij het Argenta Pivotica taatsscharnier namelijk tweezijdig te openen. Daarnaast sluit de stalen 2 vlaks taatsdeur automatisch en geruisloos middels het ingebouwde soft-close systeem. De vastzetstand stelt u in de gelegenheid de deur op 90 graden in beide richtingen ‘vast’ te zetten. 

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Esthetisch is de taatsdeur een lust voor het oog. Doordat in tegenstelling tot de standaard binnendeur, geen kozijn benodigd is lijkt de taatsdeur als het ware te zweven in de ruimte.

Het veiligheidsglas en de regelbare sluitsnelheid zorgen tevens voor veiligheid bij het dagelijks gebruik van de taatsdeur. Bij een langzame sluitsnelheid zal de taatsdeur dusdanig langzaam sluiten dat deze geen gevaar vormt voor kindervingers.De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Type deurbeslag / greep
Kies uit een van de standaard taatsdeur grepen. Of geef uw specifieke wensen door voor wat betreft afmeting of vorm. Wij denk graag met u mee!

Enkele taatsdeur
Wenst u uitsluitend een linkerdeur of rechterdeur te bestellen? Bekijk dan de enkele taatsdeur variant met de 2 vlaksverdeling pagina.

Combineer met een vaste glazen wand
In sommige gevallen is de tussenruimte (opening) dusdanig breed dat de combinatie van een 2 vlaks taatsdeur met een vast paneel aan de linkerkant of rechterkant een mooi resultaat geeft. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Veiligheidsglas van uw stalen binnendeur
Alle stalen 2 vlaks taatsdeuren worden afgemonteerd met 3-3-1 veiligheidsglas. Dit glas is opgebouwd uit 3 lagen. 2 buitenlagen van 3 mm en een folie van 1 mm. Mocht het veiligheidsglas in een uitzonderlijke situatie beschadigd raken, dan zal het veiligheidsglas uit kleine onscherpe deeltjes uiteen vallen. In dat geval hoeft u overigens geen nieuwe stalen taatsdeur aan te schaffen en is het gebroken raam eenvoudig te vervangen door een nieuw exemplaar.        

Plaatsing op locatie (montageservice)
Heeft u twee rechterhanden en beschikt u over het benodigde gereedschap? U kunt in dat geval de 2-vlaks taatsdeur middels onze montagehandleiding eenvoudig zelf plaatsen. StaalDesign kan de montage van uw stalen taatsdeuren verzorgen. Kies in de laatste stap van het bestelproces optioneel voor “professionele plaatsing”. Een van onze VCA gecertificeerde monteurs zal de plaatsing bij u op locatie uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?
De productietijd van uw stalen taatsdeur is doorgaans {{customVar code=levertijd}}. Deze levertijd is gemiddeld en indicatief. In periodes van drukte of juist rustige periodes kan de levertijd fluctueren. Voor de actuele levertijd kunt u het beste even contact met ons opnemen. Nadat wij uw stalen taatsdeur geproduceerd hebben zullen wij contact met u opnemen voor een afleverings- of plaatsings afspraak.

Is plaatsing in geval van vloerverwarming mogelijk?
StaalDesign taatsdeuren zijn uitgevoerd met een Argenta Pivotica Pro taatsscharnier. Het grote voordeel van dit compacte taatsscharnier is dat deze in tegenstelling tot een conventionele binnendeur onderin de taatsdeur zelf geplaatst wordt. Zodoende heeft de taatsdeur geen kozijn rondom. Een bevestigingsplaatje aan de boven- en onderzijde houdt de 2 vlaks stalen taatsdeur op zijn plaats. Door de maximale boordiepte van 3,5 cm is de taatsdeur uitermate geschikt voor bevestiging in vloeren voorzien van vloerverwarming. Aangezien de gemiddelde vloerverwarming op 5-6 cm diepte wordt geplaatst, zal het taatsscharnier veilig kunnen worden verankerd.

Zit er garantie op de taatsdeur?
Op het taatsscharnier systeem en de 2 vlaks taatsdeur zit vanaf het moment van aankoop 5 jaren garantie.

In welke kleuren kunnen taatsdeuren worden uitgevoerd?De zwarte taatsdeur is trending. Met name RAL kleur 9005 (matzwart) is een van de meest bestelde kleuren. StaalDesign voorziet elke stalen taatsdeur van een slijtvaste poedercoating. Deze poedercoating kan in elke denkbare RAL kleur worden aangebracht. Zo worden steeds vaker witte stalen taatsdeuren of bijvoorbeeld grijze stalen taatsdeuren door ons in productie genomen.

Hoe werkt het bestellen?
Het bestelproces is eenvoudig en transparant. Na het selecteren van een aantal opties, berekent u direct een all-in prijs. In een paar stappen stelt u uw gewenste 2 vlaks stalen taatsdeur samen:

  • Kies het formaat (of geef een afwijkend formaat op);
  • Kies een greep (deurbeslag) naar keuze;
  • Kies de gewenste RAL kleur;
  • Kies het type glas; (helder, melk of grijs glas);
  • Kies voor ophalen, versturen of professionele montage op locatie;
  • De productie wordt in gang gezet;
  • Nadat uw taatsdeur gereed is nemen wij contact met u op voor een afleverings- of plaatsings afspraak;
  • U betaalt achteraf;

Welke afmeting moet ik aanhouden?
Een juiste meting is natuurlijk van cruciaal belang voor de pasvorm van uw stalen taatsdeur. Het opmeten kunt u vrij eenvoudig zelf doen met behulp van een rolmaat. Meet op diverse plekken de breedte en lengtematen van de ruimte waarin u de 2 vlaks taatsdeur wenst te plaatsen. Omdat geen wand gelijk is, doet u er verstandig aan om op diverse plekken te meten. Voor de productie zullen wij dan de kleinste maten aanhouden. Indien u het inmeten liever aan ons overlaat dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor € 95,00 euro bieden wij een inmeetservice aan op locatie.

Is een afwijkend ontwerp mogelijk?
StaalDesign heeft een tiental vlakverdelingen (ontwerpen) op de website staan. Indien u afwijkende wensen heeft ten aanzien van de vlakverdeling, afmetingen of afwerking; neem dan even contact met ons op. Bij StaalDesign is maatwerk altijd mogelijk.

Dubbele taatsdeur
Onze Dubbele taatsdeur uitvoering van het 2 vlaks model vindt u hier.

Taatsdeur met vast zijpaneel
Een 2 vlaks taatsdeur met een vaste glazen wand aan de linker of rechterzijde is op aanvraag mogelijk.

Montage van taatsdeuren uitbesteden: hoe werkt het?
Middels onze montagehandleiding is het monteren van stalen taatsdeuren vrij eenvoudig. In het geval u de montage liever uitbesteedt dan is dat ook mogelijk. StaalDesign biedt tegen vergoeding professionele montageservice aan. In de laatste stap van het bestelproces kiest u in dat geval voor de optie “professionele montage”. Nadat wij uw 2 vlaks stalen taatsdeur hebben gefabriceerd zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een montage afspraak.

Kan ik achteraf betalen?
StaalDesign biedt de mogelijkheid om achteraf uw bestelling af te rekenen. Na de levering of plaatsing (indien u voor professionele plaatsing heeft gekozen) krijgt u de gelegenheid om uw taatsdeur(en) binnen 14 dagen te betalen.

Kan ik de taatsdeuren bekijken in een showroom?
Onze showroom in Groningen is op afspraak te bezoeken. Zodoende kunnen wij de tijd en de rust nemen om het een en ander te demonstreren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Inmeten: welk formaat taatsdeur moet ik bestellen?
StaalDesign heeft de meeste standaard formaten stalen taatsdeuren voor u op de website in kaart gebracht. De afmetingen gaan uit van standaard plafond hoogtes en binnendeur formaten. Omdat elke huis of kantoorpand uniek is, komt het vaak neer op maatwerk. Zo zijn zelfs in nieuwbouwwoningen de muren nooit 100% recht. Het inmeten van een 2 vlaks taatsdeur kunt u zelf middels een rolmaat eenvoudig doen. Meet op diverse plekken de hoogte en breedte. Geef daarbij altijd de kleinste afmetingen aan ons door. Indien u het inmeten liever aan ons overlaat, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Kies in dat geval voor onze inmeetservice.

De afmetingen op onze website betreffen de zogeheten uitsparingsmaten. De uitsparingsmaat betreft de afstand van wand tot wand. De 2 vlaks taatsdeur is een fractie kleiner dan de uitsparingsmaat zodat deze vrij kan draaien in de daarvoor bestemde ruimte.