Dubbele stalen taatsdeurenDubbele stalen taatsdeuren bestellen? Bij StaalDesign vindt u hieronder naast enkele stalen taatsdeuren onze dubbele stalen taatsdeuren. Kies hieronder uit meer dan 10 verschillende vlakverdelingen en stel vervolgens zelf uw dubbele taatsdeuren samen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de vlakverdeling kunt u uw eigen greep, kleur en het soort glas kiezen.

StaalDesign vervaardigt de stalen taatsdeur in eigen beheer (productie in Nederland). Volledig op maat en met de hand gemaakt. Binnen 6-8 weken geleverd. Professionele plaatsing (in-house monteurs) is mogelijk.

Hoe werkt het?Wat is een taatsdeur? | Wat is de levertijd? | Prijslijst | Professionele plaatsing

Filteren
Huidige filters
  1. Prijs € 3.530,00 - € 3.539,99 Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe werkt het?

Het bestelproces van dubbele stalen taatsdeuren is zeer eenvoudig. StaalDesign vindt transparantie erg belangrijk. Hierdoor zijn er bij ons nooit verborgen kosten en kunt u online direct berekenen wat de kosten zijn voor het bestellen van dubbele stalen taatsdeuren.

Stap 1: Kies een vlakverdeling
Hierboven kiest u de vlakverdeling. De vlakverdeling heeft betrekking op hoe de stalen glaslatten zijn verdeeld. Staat uw vlakverdeling er niet tussen? Indien u andere ideeën heeft over het ontwerp van uw dubbele taatsdeuren dan zullen wij in overleg met u tot een design op maat komen.

Stap 2: Kies de greep naar wens
Stap 3: Selecteer de kleur van uw dubbele taatsdeur
Stap 4: Kies het veiligheidsglas naar wens (helder, melkglas of grijs glas)
Stap 5: Kies optioneel voor professionele plaatsing
Stap 6: Plaats uw bestelling
Stap 7: StaalDesign neemt contact met u op om uw bestelling door te spreken
Stap 8: Na akkoord op de werktekening wordt de productie in gang gezet
Stap 9: Nadat uw dubbele taatsdeuren gereed zijn nemen wij contact met u op

 

Wat is een taatsdeur? De voordelen.

De dubbele taatsdeur is een waardevolle toevoeging voor elk interieur. Het strakke lijnenspel en de kwalitatief hoogwaardige afwerking creëert een wauw-effect na plaatsing. Daarnaast is de dubbele taatsdeur zeer praktisch in gebruik. Door het taatsscharnier kunt u uw dubbele taatsdeuren namelijk naar twee zijden openen. U loopt als het ware ‘door de deur’. Een dubbele taatsdeur hangt daarnaast vrij in de ruimte. Het taatsscharnier van de dubbele taatsdeur bevindt zich in de deur zelf. Hierdoor is rondom de taatsdeur geen bevestigingsmateriaal of kozijn benodigd, met een zeer strak en minimalistische uitstraling tot gevolg.

Wat is de levertijd?

Het vervaardigen van dubbele stalen taatsdeuren is een arbeidsintensief proces. Alles wordt namelijk op maat en met de hand gemaakt. Hierdoor moet u rekenen op een levertijd van circa 6-8 weken na akkoord op de werktekening. Uiteraard is dit een indicatie en kan de levertijd in drukke periodes verder oplopen. Informeer daarom altijd even naar de actuele levertijd.

Dubbele stalen taatsdeuren: wat kost het?

De kosten voor dubbele stalen taatsdeuren zijn afhankelijk van de gekozen opties. U heeft op de productpagina namelijk de keuze uit diverse opties zoals; greep, kleur, vlakverdeling maar ook of u uw stalen taatsdeuren door ons professioneel wilt laten plaatsen. Standaard zwart gepoedercoate dubbele stalen taatsdeuren kosten circa
€ 2890,00 incl. BTW. Dit betreft een vanaf prijs en is excl. levering en/ of montage op locatie. Op zoek naar een enkele stalen taatsdeur? Kijk dan op de enkele stalen taatsdeur pagina voor de prijzen.

Is plaatsing mogelijk?

Heeft u veel ervaring met het plaatsen van stalen taatsdeuren? In dat geval kunt u zelf de dubbele taatsdeuren plaatsen. Indien u uw dubbele taatsdeuren liever vakkundig door ons wilt laten monteren dan is dat uiteraard ook mogelijk. StaalDesign beschikt over eigen monteurs. Op de productpagina kunt u direct berekenen wat de kosten zijn voor het plaatsen van uw dubbele stalen taatsdeuren.