Heeft u vragen?

050 - 211 54 89

info@staaldesign.nl

Dubbele taatsdeur 3 blokken

SKU
Dubbele taatsdeur 3 blokken

Deze dubbele taatsdeur is een waar kunstobject binnen elk interieur. En sluit tevens twee ruimtes op een stijlvolle wijze af. Deze dubbele taatsdeur is ook als enkele deur te bestellen. Stel hieronder uw taatsdeuren volledig naar wens samen. De productie tijd is circa 4 weken.

€ 0,00

Volledig op maat gemaakt

Het echte werk: 100% staal

Voor- en achterzijde zijn schroefloos en hebben een identiek zichtbeeld


Levertijd: 6-8 weken

Montage in eigen beheer

Ontwerp, bereken en bestel
Omschrijving

StaalDesign taatsdeur: 100% handwerk

Voor StaalDesign is elke bestelling uniek. Iedere toepassing en situatie vereist een maatwerk benadering. In onze werkplaats in Groningen worden deze dubbele 3 blokken taatsdeuren met de hand gefabriceerd. Het tijdloze karakter van gepoedercoat staal in combinatie met de veelzijdigheid van het praktisch onzichtbare taatsscharnier, maakt de taatsdeur een ijzersterke eyecatcher.

Veelzijdigheid van de taatsdeur
Een taatsdeur is voorzien van een onzichtbaar taatsscharnier. StaalDesign rust de taatsdeur uit met een Argenta Pivotica Pro taatsscharnier. In tegenstelling tot de conventionele binnendeur zit het scharnier niet aan de wand bevestigd, maar is deze volledig weggewerkt onder in de taatsdeur zelf. Er is voor de bevestiging van de taatsdeur geen kozijn of frame rondom benodigd. Met een strakke en minimalistische uitstraling tot gevolg. De taatsdeur lijkt als het ware in de opening te zweven.

Twee draairichtingen
Het taatsscharnier functioneert als “klapdeur” en kan tweezijdig geopend worden. Zodoende loopt u altijd als het ware door de deur en hoeft u nooit terug te lopen of plaats te maken.

De taatsdeur kan 180 graden draaien.

Vastzetstand op 90 graden in twee richtingen
De taatsdeur kunt u vastzetten op een hoek van 90 graden (twee richtingen op). Handig wanneer u twee afgesloten ruimtes weer met elkaar wenst te verbinden.

Soft-close en inregelbare sluit- en demping snelheid
Het taatsscharnier kan volledig naar wens afgesteld worden. Wanneer veilig gebruik door kinderen (vingers) gewenst is, zal onze monteur in overleg met u de sluitsnelheid verlagen.

Een taatsdeur sluit automatisch en valt terug in de 0 graden stand. Dit alles op een geruisloze wijze dankzij het ingebouwde soft-close sluitmechanisme.

De taatsdeur heeft een soft-close functie.

Ontwerp uw eigen taatsdeur
Een StaalDesign taatsdeur is volledig naar wens te configureren. Kies de afmeting, de kleur, glasverdeling, het type veiligheidsglas en de deurgreep naar wens.

3 blokken taatsdeur: enkele uitvoering
De 3 blokken taatsdeur kan uitgevoerd worden met het scharnier aan de linker- of rechterzijde. Naast de dubbele uitvoering kunt u de 3 blokken taatsdeur ook als enkele deur bestellen.

3 blokken taatsdeur met vast zijpaneel
Indien de daarvoor bestemde opening (qua breedte) het toelaat, kunt u tevens een enkele of dubbele 3 blokken taatsdeur combineren met een vaste zijwand. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen door contact met ons op te nemen.

Inmeten van de taatsdeur: afmeting bepalen
Een juiste afmeting is cruciaal voor een perfecte pasvorm. In tegenstelling tot een houten deur kan de stalen taatsdeur namelijk nadien niet meer aangepast worden. De bestelmaat gaat uit van de zogeheten uitsparingsmaat. Deze afmeting betreft de afstand van wand tot wand. De 3 blokken taatsdeur wordt een fractie kleiner gemaakt dan de uitsparingsmaat, zodat de taatsdeur vrij kan draaien in de daarvoor bestemde deuropening.

Uitsparingsmaat stalen taatsdeur. Opmeten taatsdeur

Zelf inmeten met behulp van de rolmaat
Met een rolmaat kunt u vrij eenvoudig zelf de afmetingen aan ons doorgeven. Omdat geen enkele muur 100% recht is, adviseren wij op diverse plekken de muren op te meten. De kleinste afstanden geeft u aan ons door.

Laten inmeten door StaalDesign
Tegen een vergoeding van € 95,00 bieden wij inmeetservice op locatie aan.

Poedercoating in eigen RAL kleur
De zwarte taatsdeur is trending. StaalDesign beperkt u desondanks niet in de kleurkeuze. De 3 blokken taatsdeur is in praktisch elke RAL kleur leverbaar. Geef de door u gewenste RAL kleur aan ons door.

Kies de deurgreep die bij u past
Kies uit de standaard modellen deurgrepen. Houdt u van een grote of juiste van kleine subtiele handgrepen? Staat het ontwerp deurgreep naar wens er niet tussen? Lever dan uw eigen ontwerp aan; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Veilig in gebruik
De 3 blokken taatsdeur is uitgerust met veiligheidsglas. Veiligheidsglas is opgebouwd uit 3 lagen en zal in uitzonderlijke gevallen waarin schade aan het glas ontstaat, een ster of scheur vertonen. Van scherpe scherven is geen sprake; bij extreme schade valt veiligheidsglas uit elkaar in tal van onscherpe deeltjes.

Taatsdeur bestellen in 7 stappen
Het samenstellen en bestellen van een taatsdeur is zeer eenvoudig.

Stap 1: Maak uw selectie op basis van uw wensen
Kies de afmeting, het type veiligheidsglas, de kleur, de deurgreep en de
vlakverdeling naar wens. De totaalprijs wordt zodoende direct berekend.
Stap 2: Download de offerte (per e-mail) of plaats uw bestelling
Stap 3: U ontvangt van ons de bevestiging en een werktekening
Stap 4: Na uw akkoord op de werktekening wordt de productie in gang gezet
Stap 5: Uw taatsdeur is binnen 4 weken gereed: wij nemen contact met u op
Stap 6: Een afspraak voor levering of plaatsing op locatie wordt in overleg met u
ingepland
Stap 7: U betaalt achteraf (14 dagen na montage of levering).

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de productietijd?
Elke taatsdeur wordt volledig op maat en met de hand gemaakt. De productietijd is daardoor 4 weken na akkoord op de werktekening. Deze periode is indicatief en kan afhankelijk van de drukte oplopen of juist korter uitvallen. Informeer naar de actuele levertijd.

Zit er garantie op de taatsdeur?
Standaard krijgt u 5 jaren garantie op het laswerk en het taatsscharnier systeem.

Kan ik de taatsdeur in een showroom bezichtigen?
In Groningen beschikt StaalDesign over een showroom waar u diverse taatsdeuren kunt komen bekijken en ervaren. In verband met drukte willen wij u vragen even een afspraak te maken. Zodoende kunnen wij in alle rust het e.e.a. laten zien.

Hoe werkt het bestelproces?
Stap 1: Stel uw taatsdeur samen op onze website
Stap 2: Plaats uw bestelling
Stap 3: U ontvangt van ons een werktekening ter controle
Stap 4: Na akkoord op de werktekening wordt de productie opgestart
Stap 5: Na ca. 4 weken is de productie afgerond en nemen wij contact met u op
Stap 6: Levering of montage wordt in overleg met u ingepland
Stap 7: U betaalt achteraf (14 dagen na levering)

Opmeten van de taatsdeur: hoe werkt het?
Het inmeten van een taatsdeur kunt u vrij eenvoudig zelf doen. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een goede rolmaat. Meet op diverse plaatsen (geen enkele muur is 100% recht) de tussenafstand van muur tot muur. Geef de kleinste afmeting aan ons door. Deze afmeting wordt de uitsparingsmaat genoemd. De taatsdeur zal een fractie kleiner worden dan deze uitsparingsmaat zodat de taatsdeur straks vrij kan draaien in de daarvoor bestemde opening. Laat u het inmeten liever aan ons over? Dat is mogelijk - kies voor de optionele inmeetservice (€ 95,00).

Plaatsen jullie de taatsdeur ook?
In de laatste stap van het bestelproces heeft u een paar keuzes:
- Afhalen in Groningen;
- Bezorgen zonder montage
- Volledige montage op locatie

Bij de selectie voor de laatste optie zullen wij zodra uw taatsdeur is geproduceerd contact met u opnemen voor een montage afspraak. StaalDesign beschikt over eigen VCA gecertificeerde monteurs die vakkundig en nauwkeurig uw taatsdeur monteren.

Zelf taatsdeur plaatsen
Wenst u zelf uw taatsdeur te plaatsen? Met behulp van het juiste gereedschap, “twee rechterhanden” en onze handleiding kunt u de taatsdeur vrij eenvoudig zelf plaatsen.

Taatsdeur bevestigen op vloerverwarming; is dit mogelijk?
Het vloerplaatje waarop het taatsscharnier bevestigd wordt, wordt vastgezet met 4 schroeven. Deze 4 schroeven dienen op minimaal 3,5 cm ingeboord te worden. Een gemiddelde vloerverwarming ligt op 5-6 cm diepte excl. de ondervloer. Als de vloerverwarming op een juiste wijze is aangelegd dan kan het taatsscharnier probleemloos geplaatst worden op een vloer met vloerverwarming.

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren?
De 3 blokken taatsdeur kan als enkele taatsdeur of als dubbele taatsdeur besteld worden. Daarnaast kunt u deze taatsdeur combineren met een vaste zijwand. Neem hiervoor even contact met ons op. Alle taatsdeuren worden met de hand en op maat gefabriceerd waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Kan ik achteraf betalen?
StaalDesign vertrouwt erop dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Om deze reden bieden wij de optie voor achteraf betalen aan. Na levering (of montage) heeft u de mogelijkheid om achteraf te betalen (binnen 14 dagen). Een aanbetaling vooraf is dus niet nodig.